Koledzy, tak na szybko potrzebuję info czy zderzak po lifcie będzie pasował do mojej Audi z 98 roku... Muszę kupić nowy niestety i jakby była opcja to brałbym poliftowy... Co Wy na to ?
koledzy, żeby nie zakładać nowego tematu to może przykleję się do tego. czy do zderzaka przed liftowego (99') można założyć halogeny po liftowe? chciałbym założyć cały komplet, halogeny plus kratki bo te co mam to g... oświetlają a nie drogę...
ajć... zwracam honor , nie przyjrzałem się, na szybko i za szybko odpowiedź. czyli śmiało można wstawiać halogeny poliftowe do przed lifta i wszystko będzie pasić, mocowania też?
krzysiek-lex, nie kolego mocowania są inne aby mieć halogeny podobne jak w polifcie najlepiej zamontować zderzak z rocznika 2000
tutaj różnice halogenów w zależności od rocznika.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
aaa to takie buty.... czy bez zmiany zderzaka, pomijając fakt mocowania ( myślę że mógłbym sam coś z tym pokombinować) kratki od zderzaka po lifcie są takie same rozmiarami jak te przed liftem? czyli krótko mówiąc, omijając fakt mocowania halogenów, można taką zamianę zrobić? nie chciałbym zmieniać zderzaka, po co mi takie koszty? a jak nie da rady to trudno. jak na razie dzięki za odp.