Chiptuning 3.0 TDI
Chiptuning 3.0 TDI
Witam!
Polecam usługę chiptuningu w http://www.tdipower.pl/ forumowy "kacperwww".
Auto na prawdę nie do poznania, zbiera się o wiele lepiej niż przed chipem.
Pozdrawiam!
Polecam usługę chiptuningu w http://www.tdipower.pl/ forumowy "kacperwww".
Auto na prawdę nie do poznania, zbiera się o wiele lepiej niż przed chipem.
Pozdrawiam!
- Adxs
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adam
- Rocznik: 2009
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Ile Nm ? Musi się lepiej zbierać i nie chodzi tu wcale o KM, których przyrost może wykorzystasz kilka razy w roku 
Nm idzie lepszy od początku więc to tutaj jest główna przyczyna :D A jakie masz normalne spalanie ? 10L ?

Nm idzie lepszy od początku więc to tutaj jest główna przyczyna :D A jakie masz normalne spalanie ? 10L ?
kontakt administratora:
Polecam!
Polecam!
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
kamil666, to radzę czytać ze zrozumieniem "Mocniejszy wykres to auto ze sportowym wydechem 2,7''." Ja mam serie, a poza tym to też ma wstawione zdjęcie wykresu 280km i 507,7NM. Niech wyciągają, Twoje auto to rób sobie z nim co tam chcesz szczerze wisi mi to, mi chip od kacpra wystarcza i jestem zadowolony.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 2006
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Chyba Ty zacznij czytać,
jeżeli kogoś polecasz ok fajnie jesteś zadowolony.
Ja natomiast mam wątpliwości, skoro rozmawiam z kolesiem przez TELEFON i mówi mi że robi 300 KM i 600 Nm to fajnie byłoby za to zapłacić i to mieć.
Jeżeli wgrywa się gotowy soft bez hamowni to można sobie takie wgrywanie wsadzić.
Podejrzewam że u Ciebie ten przyrost też jest na słowo, ponieważ nie wrzuciłeś wykresu.
Jak można polecać kogoś, kogo się nie sprawdziło?
jeżeli kogoś polecasz ok fajnie jesteś zadowolony.
Ja natomiast mam wątpliwości, skoro rozmawiam z kolesiem przez TELEFON i mówi mi że robi 300 KM i 600 Nm to fajnie byłoby za to zapłacić i to mieć.
Jeżeli wgrywa się gotowy soft bez hamowni to można sobie takie wgrywanie wsadzić.
Podejrzewam że u Ciebie ten przyrost też jest na słowo, ponieważ nie wrzuciłeś wykresu.
Jak można polecać kogoś, kogo się nie sprawdziło?
Mam u siebie 284 KM i 570 Nm i tip radzi sobie bez problemu. Z tego co wiem, to do 600 Nm spokojnie wytrzymują. Trzeba zarazem pamiętać, że aut nie podkręca się programem po to,żeby ruszać z piskiem z każdych świateł. Należy racjonalnie i rozsądnie korzystać z koników i niutków, dbając jednocześnie o terminowe wymiany filtrów i olejów.
Jestem podobnego zdania, ale jak kolega chce to niech robi sobie z własnym autkiem co tylko zechce, ja słyszałem ze tip do 540NM daje radę i dlatego chciałem taki program, widocznie wytrzymuje więcej, a hamować auta nie miałem po co bo po prostu czuje różnicę, nie potrzebuje mieć tego na papierku
no a termin wymiany oleju i filtrów się zbliża, myślę ze w lutym.