Akcja serwisowa - cewki
Akcja serwisowa - cewki
Witam.
Zachecam wszystkich posiadaczy a6 c6 z silnikiem benzynowym do kontaktu z Aso w celu sprawdzenia po nr vin czy Wasze auto podlega serwisowej wymianie cewek zapłonowych. Wymiana jest darmowa. Ja z silnikiem 4.2 BAT (2006r) sie załapałem.
ps. Nie jest konieczne posiadanie ks. Serwisowej i auto nie musialo byc serwisowane w Aso żeby moc skorzystać z wymiany
pozdrawiam
proszę moderatora o ewentualne przeniesienie do odpowiedniego działu
Zachecam wszystkich posiadaczy a6 c6 z silnikiem benzynowym do kontaktu z Aso w celu sprawdzenia po nr vin czy Wasze auto podlega serwisowej wymianie cewek zapłonowych. Wymiana jest darmowa. Ja z silnikiem 4.2 BAT (2006r) sie załapałem.
ps. Nie jest konieczne posiadanie ks. Serwisowej i auto nie musialo byc serwisowane w Aso żeby moc skorzystać z wymiany
pozdrawiam
proszę moderatora o ewentualne przeniesienie do odpowiedniego działu
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Hubert
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.4 165KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Tak, sprawdzają po numerze VIN ale nie sprawdzają (jak u nas) numerów cewek tylko wymieniają wszystkie.schiller pisze:
nieprawda w de wyglada to dokladnie tak samo. Najpierw sa sprawdzane czy w ogole sa do wymiany
Koledze w naszym ASO chcieli wymienić tylko 2szt a w de bez problemu wymienili wszystkie 6szt.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Ok wiec wytlumacze ci skad to wiem. Poniewaz pracowalem jako doradca w aso w pl i teraz to robie w de. Akcja polega na tym ze najpierw po vinie sprawdzamy czy dany samochod w ogole podlega akcji. Jesli tak bierzemy auto na warsztat i sprawdzamy nr cewek. Jesli sa cewki o numerach ktore podlegaja akcji, wymieniamy jesli nie to nie i w ten sposob akcja jest zamknieta. I tak jesli juz ktos wymienial wczesniej jakies cewki to juz moze nie miec cewek o tych feralnych numerach wiec nie zawsze sa wszystkie wymieniane. Mam nadzieje ze zrozumiales 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt: