tej instalacji do przyjemniej podróży (dokładane ekrany) to zazdroszczę jak diabli :
 tej instalacji do przyjemniej podróży (dokładane ekrany) to zazdroszczę jak diabli :  a było może autko na hamowni?
  a było może autko na hamowni?
 tej instalacji do przyjemniej podróży (dokładane ekrany) to zazdroszczę jak diabli :
 tej instalacji do przyjemniej podróży (dokładane ekrany) to zazdroszczę jak diabli :  a było może autko na hamowni?
  a było może autko na hamowni? Gadżety Audi A6
 Gadżety Audi A6No niestety nie. Brak czasu póki co . Może na wiosnę jak będzie cieplej. No i nie wiem gdzie tu blisko Zielonej Góry jest jakaś sprawdzona ?IreK_PV808 pisze:to jak śmiga bez problemu to supertej instalacji do przyjemniej podróży (dokładane ekrany) to zazdroszczę jak diabli :
a było może autko na hamowni?

Gadżety Audi A6
 Gadżety Audi A6Niby tak tylko ja mieszkam w małej mieścinie 3,5 tys i jak jeżdżę to nie ma świateł ,skrzyżowań i może dlatego. W mieście pewnie 20-22 l jak nic.IreK_PV808 pisze:Co do konkretnej hamowni to musisz na google poszukać co ludzie piszą chociaż wydaje mi się ,że wszędzie to samo mówią
Spalanie to masz fajniutkie przynajmniej to w koło komina. U mnie po mieście to tak średnio to wychodzi

czyli według tego co piszesz wszytko u mnie ok :D
 czyli według tego co piszesz wszytko u mnie ok :D
 Gadżety Audi A6
 Gadżety Audi A6
No to Fajnie jak przy takim silniku w miesicie tyle pali.Niby tak tylko ja mieszkam w małej mieścinie 3,5 tys i jak jeżdżę to nie ma świateł ,skrzyżowań i może dlatego. W mieście pewnie 20-22 l jak nic.
 mój 2.4 tez potrafi tyle w mieście spalić komputer nawet pokazuje średnie spalanie w granicach 20 l
 mój 2.4 tez potrafi tyle w mieście spalić komputer nawet pokazuje średnie spalanie w granicach 20 l )renault 19 1.4, Audi 80  B3, Volvo v40 T4, c6 bdw
)renault 19 1.4, Audi 80  B3, Volvo v40 T4, c6 bdw
 ale tak poza tym to wszystko super
 ale tak poza tym to wszystko super  
 Gadżety Audi A6
 Gadżety Audi A6IreK_PV808 pisze:mi się chyba jednak autko trochę bardziej podobało na większej felusiale tak poza tym to wszystko super

pocieszne masz te Thomasony może też takie kupie na letnie kółko hehe :P
 pocieszne masz te Thomasony może też takie kupie na letnie kółko hehe :P Gadżety Audi A6
 Gadżety Audi A6Wizualnie tak , ale ja już przerabiałem temat kiedyś w A4 .. kupiłem na pieknych 17 tkach .. i bardzo szybko wymieniłem na 16.IreK_PV808 pisze:mi się chyba jednak autko trochę bardziej podobało na większej felusiale tak poza tym to wszystko super
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif) . Ja w tej chwili mam zimowe 16 i na wiosne 17 i będzie super
  . Ja w tej chwili mam zimowe 16 i na wiosne 17 i będzie super  , mam podobnego
  , mam podobnego  

heh dziękiDMfan pisze:
Piekny Twój czarnuch, mam podobnego
 ale to akurat nie w tym dziale
 ale to akurat nie w tym dziale  (dopiero będzie jak po detalingu wyciągniemy czarną perłę która teraz jeszcze nie błyszczy jak powinna)
 (dopiero będzie jak po detalingu wyciągniemy czarną perłę która teraz jeszcze nie błyszczy jak powinna) Gadżety Audi A6
 Gadżety Audi A6