Witam, od zakupu auta staram się dojść, dlaczego nie działają fotochromowe lusterka w aucie. Dzisiaj zajrzałem do skrzynki z bezpiecznikami i okazało się, że pod pozycją nr 11, która odpowiada za fotochrom, nie ma bezpiecznika. Jednak przy próbie jego włożenia, okazało się, że jest luźny, tak jakby nic go tam nie trzymało !
Proszę o opinię co może być nie tak, i jak to naprawić ?
Luźny bezpiecznik
- Black and White
- Forum Audi A6 / A7
Luźny bezpiecznik
Było: Subaru Legacy 1996
Jest: Audi S6 2001
Nissan Murano 2006
Jest: Audi S6 2001
Nissan Murano 2006
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
- kot919
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Jeżeli jest bezpiecznik luźny, to pewnie nie było w standardzie Fotochromu - możesz sprawdzić czy jest to ujęte w kodach wyposażenia samochodu. Możliwe że ktoś go dołożył (dość dużo osób decyduje się na taki mod), i bezpiecznik zastosował w innym miejscu Następna sprawa, to sprawdź czy posiadasz okablowanie wychodzące z lusterka środkowego idące do podsufitki, bo może ktoś nie miał na tyle zapału aby go w ogóle podłączyćWitam, od zakupu auta staram się dojść, dlaczego nie działają fotochromowe lusterka w aucie. Dzisiaj zajrzałem do skrzynki z bezpiecznikami i okazało się, że pod pozycją nr 11, która odpowiada za fotochrom, nie ma bezpiecznika. Jednak przy próbie jego włożenia, okazało się, że jest luźny, tak jakby nic go tam nie trzymało !
Proszę o opinię co może być nie tak, i jak to naprawić ?