Wstawiam fotki bagażników,jak już pisałem wyglądają tak samo. Pytam znawców: czy sedan i avant mają takie same dachy jeśli chodzi o montaż bagażnika dachowego?
[ Dodano: 2014-01-11, 00:24 ]
Do avant
[ Dodano: 2014-01-14, 22:31 ]
Może ktoś zmierzyć szerokość dachu w avancie? Od drzwi do drzwi.
Bagażnik bazowy sedan i avant.
Bagażnik bazowy sedan i avant.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2014, 14:32 przez samba-77, łącznie zmieniany 1 raz.
- kot919
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Nie wiem na ile będzie to miarodajne - nie miałem nikogo do pomocy - w dachu są dwie prowadnice odprowadzające wodę, zmierzyłem odległość między ich zewnętrznymi krawędziami - tak jak prosiłeś na środku drzwi, i póżniej od góry listwy chromowej do zewnętrznej strony prowadnicy.Może ktoś zmierzyć szerokość dachu w avancie? Od drzwi do drzwi.
pomiędzy krawędziami - 103,3cm
od zewnętrznej krawędzi do listwy chromowej na drzwiami 6,8cm
Jutro może uda mi się poprosić kogoś o pomoc i zmierzę to sznurkiem - a póÂźniej przyłożę do miary zwijanej i podam Ci wymiar.
To i ja dodam swoje wyniki, o których już pisałem tutaj: viewtopic.php?p=670859#670859
- szerokość dachu mierzona na środku tylnych drzwi - 103,5cm (razem z rynienkami)
- rynienki mają ok 14mm szerokości
- panel zewnętrzny dachu (ten do którego są przymocowane relingi) - ok 3-3,1cm od krawędzi wewnętrznej do przetłoczenia
Mam nadzieję że z naszych wspólnych pomiarów kolega samba-77, będzie w stanie wyciągnąć dane, których potrzebuje
- szerokość dachu mierzona na środku tylnych drzwi - 103,5cm (razem z rynienkami)
- rynienki mają ok 14mm szerokości
- panel zewnętrzny dachu (ten do którego są przymocowane relingi) - ok 3-3,1cm od krawędzi wewnętrznej do przetłoczenia
Mam nadzieję że z naszych wspólnych pomiarów kolega samba-77, będzie w stanie wyciągnąć dane, których potrzebuje