Marcin_Mem, Osobiście brałbym po lificie - o wiele ładniej ono wygląda niż te kwadratowe. Co do działania samego to to samo lusterko z tymi samymi opcjami (lift czy przed).
PS : Jakby pasowało mocowanie z C6 do C5 to oddałbym Ci moje lustro z s-line czarne w idealnym stanie. Leży w szafie nie potrzebne (zmieniałem na fotochrom)
KL4K50N O taką odpowiedz właśnie chodziło
Czyli poliftowe ewentualnie twoja propozycja bardzo mi się spodobała tylko ciekawe jak z tymi mocowaniami. Jesteś w stanie zapodać dokładne zdjęcie mocowań z choć przybliżona wymiarówką?
Jakoś postaram Ci się to ogarnąć, daj mi parę minut
[ Dodano: 2014-01-02, 15:06 ]
A przypadkiem nie dało by rady przeszczepić z Twojego lusterka sam ten "trzonek z kulką" co się wczepia go w obudowe lusterka? Bo jakby się tak dało to git dla Ciebie. Bo z tego co widze mocowania do szyby są inne...
[ Dodano: 2014-01-02, 15:09 ]
I jakbyś w miejsce tego włożył nóżkę od swojego lusterka do mojego to i mocowanie by działało
Tez się zdążyłem zorientować ze różnią się mocowania ciekawe tylko czy średnica samej kulki się zgadza i jakie są szanse na jej wyjęcie i włożenie bez połamania niczego
Ps twoje lustro jest czarne?
Czarne
masz może suwmiarkę żeby to zwierzyć widzę ze wyjąłeś bez problemu.
Ostatnio zmieniony 02 sty 2014, 15:11 przez Marcin_Mem, łącznie zmieniany 1 raz.
Marcin_Mem, co za bzdura... zrezygnujesz z tak przydatnego bajeru przez kilka PLN różnicy?
Ja za 50PLN kupilem sprawne od sharana/galaxy - smiga do dzis...
Czyli nie muszę mieć lusterka od A6C5 ? Jeśli ktoś jest wstanie powiedzieć od czego podejdzie i jakich przeróbek trzeba będzie dokonać to było by ekstra