Solar szyberdach pęknięty
Solar szyberdach pęknięty
Mam pytanko do Was koledzy otóż dziś jadąc sobie spokojnie ni stąd ni zowąd nagle słyszę huk zatrzymuje się patrze na mój dach a tam na szyberdachu pajęczyna cała rozbita pewnie dostałem jakimś kamykiem
teraz mam pytanie czy ktoś miał kiedyś taki problem? czy da się wymienić samą szybę szyberdachu czy trzeba cały szyberdach wraz z solarami nie znam się na tym dlatego pytam:))

Szybę da się wymienić ale cena będzie wyższa niż kupno i montaż całego szyberdachu. Kup na szrocie używkę i podmień. Podejrzewam że właściciel szrotu i tak Ci nie będzie chciał sprzedać samej szyby tylko całość...
Podawanie wypłaty w wartości brutto
To jak podawanie długości członka razem z długością kręgosłupa...
To jak podawanie długości członka razem z długością kręgosłupa...
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radosław
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
jeśli to zwykły szyberdach to za ok 200zł kupisz kompletny i podmieniasz bez kombinacji z wymianą szybyElber pisze:oo nad tym nie myslałem zeby kupić używke i przeżucić samą szybetrudna jest wymiana ? domowymi sposobami da rade czy raczej wizyta w jakims warsztacie ?:))
jeśli to solardach to już trochę więcej kosztuje, pamiętaj że avant i sedan różnią się (szyby te same)
wymiana do ogarnięcia samemu + pomocnik, walczyłem z tym u siebie, jak coś to służę radami...
Re: Solar szyberdach pęknięty
Koledzy, niestety zdjecia juz nie istnieją. Mam identyczny problem co autor wątku ale z Audi A8 2010, chcialbym tez przelozyc samą szybke. Podejrzewam, ze bedzie to analogicznie, rowniez mam solar dach. Czy moglbym prosic o zamieszczenie ponownie zdjęć? Z góry bardzo dziękuję.