Witam, poczytałem kilka tematów ale ciągle nie jestem pewny odpowiedzi także z góry przepraszam za zaśmiecanie o ile jako świeżak coś pokiełbasiłem.
Problemów jest kilka, mianowicie:
1. Nie mogę odryglować drzwi pasażera tylnich (próbowałem kilkoma metodami manualnymi, odłączyłem klemy licząc na reset.Nie pomogło)
2. Szyba tylnia kierowcy wariuje, nie mogę jej bez kombinowania domknąć
3. Komputer nie pokazuje gdy otwieram drzwi kierowcy oraz ich nie podświetla (2 lampki boczna i dolna), tylnie kierowcy oraz pasażera pokazuje i podświetla. (tylnie pasażera są zaryglowane więc tego nie potrafie sprawdzić)
Czy to jest wadliwy moduł komfortu?
Autko kupiłem niedawno i już takie problemy.
Proszę o radę oraz Pozdrawiam
Nie mogę otworzyć drzwi tylnich pasażera plus inne problemy
Drzwi samoczynnie bez żadnej siłowej ingerencji przed chwilą się otworzyły. O co tu chodzi?!? Ale komputer dalej nie pokazuje że są otwarte i nie zapala lampek w drzwiach od kierowcy oraz jak się okazało w tych zaryglowanych wcześniej także. Okno przeskakuje na prowadnicy, się wychyla i blokuje to ten problem rozwiązany. Tylko teraz o co chodzi z tymi humorzastymi drzwiami oraz z wykrywaniem przez komputer tego otwarcia drzwi oraz zapalania lampek ?
- xoslox
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 AGA 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Od deski do deski ten temat: viewtopic.php?t=60780 i będziesz wiedział o co chodzi