[Nawigacja fabryczna] Najnowsza mapa do nawigacji
-
ArturA6
Jak będzie najnowsza, to również poproszę o info
Ciekawe, czy coś w nich poprawią, bo jak narazie w MMI 2G są mało dokładne
Wcześniej w Audi A4 miałem RNS-E i tam pokrycie obszaru Polski było bardzo duże. Najmniejsze uliczki w małych miejscowościach gminnych były dodawane, a obecna nawigacja nie radzi sobie nawet w Warszawie. Z kolei w MMI 3G wszystko jest ok, więc coś się Panowie z Audi nie popisali wsparciem dla MMI 2G.
-
ArturA6
Oto moje rady do RNS-E
1. Nagrywać wyłącznie na płytach Verbatim DVD+R DL (8.5GB)
2. Plik *.mds otwieramy za pomoca ImgBurn
3. BookType ustawiamy na DVD-ROM
Aby zmienić BoookType należy posiadać odpowiednią nagrywarkę. Nie wszystkie nagrywarki umożliwią zmianę BoookType. Ja nagrywałem na Lite-on z prędkością 2,4x.
1. Nagrywać wyłącznie na płytach Verbatim DVD+R DL (8.5GB)
2. Plik *.mds otwieramy za pomoca ImgBurn
3. BookType ustawiamy na DVD-ROM
Aby zmienić BoookType należy posiadać odpowiednią nagrywarkę. Nie wszystkie nagrywarki umożliwią zmianę BoookType. Ja nagrywałem na Lite-on z prędkością 2,4x.
-
niedoswiadczony
- Forum Audi A6 / A7

Witam Panowie.
Moi rodzice kupili ostatnio w komisie Audi a6c6 z fabryczną nawigacją- w języku angielskim... Mam do was pytanie czy da się to przerobić jakoś na j. polski, bądź prosiłbym o wrzucenie na PW aktualnej mapki w języku polskim właśnie. No i drugie pytanie dotyczy procesu instalacji takiej mapy. Czy wrzucając to na płytę mam to wgrać do nawigacji czy po prostu będzie się ona odpalała z cd?
Moi rodzice kupili ostatnio w komisie Audi a6c6 z fabryczną nawigacją- w języku angielskim... Mam do was pytanie czy da się to przerobić jakoś na j. polski, bądź prosiłbym o wrzucenie na PW aktualnej mapki w języku polskim właśnie. No i drugie pytanie dotyczy procesu instalacji takiej mapy. Czy wrzucając to na płytę mam to wgrać do nawigacji czy po prostu będzie się ona odpalała z cd?
-
ArturA6
-
greatestsx
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Audi
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TDI 233KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic