Ja tez w to nie wierzekryhawrc pisze:przy predkosci 140-150km/h w takie spalanie nie uwierzę.kobrettti pisze:
Nie wiem w czym masz problem drogi forumowiczu ?

Temat zamknięty szkoda czasu ,kryhawrc pisze:Nie! absolutnie nie mam problemu tylko uważam to za "bajki". spalanie poniżej 7l/100km oczywiście jest jak najbardziej możliwe(sam bez problemu zejdę) ale przy prędkosci do 120kmh max. Wybacz ale przy predkosci 140-150km/h w takie spalanie nie uwierzę.kobrettti pisze:
Nie wiem w czym masz problem drogi forumowiczu ?
(tak jestem z pawlowic) niestety nie powiem Ci jakie mam ciśnienie bo nie mam nawet jak tego sprawdzic na dzien dzisiejszy. A Audi śmiga bardzo dobrze, miałem okazje jeździć tez 163 KM w Multitronicu z napedem na przód i wydaje mi sie ze niebo a ziemia na korzyść mojej furki.kobrettti pisze:jesteś z pawłowic???? bo ja z krzyzowic moze wiesz jakie masz doładowanie turba chodzi mi o ciśnienie lub ew jak twoja audi chodzifustyx pisze:to styl jazdy taki jak u mniezapomnialemm pisze:fustyx, u mnie tak samo jak u ciebie: cykl mieszany ok. 9,5 - 10l ale tylko na D, czasem jakiś kickdown.
kiedyś jadac bardzo ale to bardzo oszczednie, w trasie 70-90km/h kilka swiateł, i małe miasteczka i pusta droga rekordowe spalanie miałem, 5,4l.kryhawrc pisze:.... spalanie poniżej 7l/100km oczywiście jest jak najbardziej możliwe(sam bez problemu zejdę) ale przy prędkosci do 120kmh max. Wybacz ale przy predkosci 140-150km/h w takie spalanie nie uwierzę.kobrettti pisze:
moj rekord to 2.1l na 100km( w tym 70 km na lawecie)tibu pisze:kiedyś jadac bardzo ale to bardzo oszczednie, w trasie 70-90km/h kilka swiateł, i małe miasteczka i pusta droga rekordowe spalanie miałem, 5,4l.kryhawrc pisze:.... spalanie poniżej 7l/100km oczywiście jest jak najbardziej możliwe(sam bez problemu zejdę) ale przy prędkosci do 120kmh max. Wybacz ale przy predkosci 140-150km/h w takie spalanie nie uwierzę.kobrettti pisze:
Racjamwx pisze:dobra skończmy te bajki ze splaniem poniżej 6 litów w 2.5 tdi
też tak myslałem przed kupnem że jesli zejde poniżej 7l to bedzie cud, ale wierząć badz nie poniżej 6 też się udało.szalony pisze:
Nie ma fizycznej możliwości żeby te silniki tak mało paliły
Panowie, to nie jest 1,9 TDI