Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

przerobienie fola oraz kasowanie air bag

Wnętrze
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
william
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

przerobienie fola oraz kasowanie air bag

Post autor: william » 07 gru 2013, 18:08

Witam mam problem po zjezdzaniu ze studzinki uderzylem calym podwoziem o nia i wtym momencie wystrzelila mi poduszka w fotelu pasazera kupilem fotel okazalo sie ze nie ma podgrzewanych siedzen i kostka od poduszki sie ruznil z kostka sobie juz poradzil moj pryszly tesc zamienl z mjego fotela i przyutowal do nowego teraz pytanie cz jak odlacze akumulator czy skasje sie blad pduszkii przstaie mi swicic na desce rozdzielczej ? Oraz czy jest mozliwosc przelozenia maty grzewczej tak zeby nie trzeba bylo szyc nowego fotela ?

nokti
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: nokti » 07 gru 2013, 19:53

Odłączenie aku nie skasuje błędu,a co do maty nie ma problemu z przekładką,troche zabawy z kółeczkami z drutu które trzymają tapicerke do fotela i sprawa załatwiona(delikatnie z matami żeby nie ułamać drucików łączących elementy maty).Powodzenia <okok>

Awatar użytkownika
william
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: william » 08 gru 2013, 10:47

Czyli da sie to zrobic bez rozwalania fotela i nic nie bedzie trzeba szyc? Chodzi o to ze na poczatku chcialem wymienic sama poduszke i dac fotel do szycia tylko jak mi zaspiewali za samo szycie od 100 do 150 zl to wolalem kupic fotel za 100 zl jak skasowac blad poduszki podlaczenie pod komputer wystarczy i skasowanie bledu czy jest wiecej zabawy z tym ? Pozdrawiam

nokti
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: nokti » 08 gru 2013, 11:59

Przekładałem maty w tylnej kanapie,zabieg udany,tylko ja mam tapicerke skórzaną,w materiale nie wiem czy są te oczka druciane.Po wymianie manetki tempomatu poduszki kasowałem komputerowo przez "zawodowca",odłączanie aku nic nie dawało.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja