[Sprzedawca] Sprzedawca z Opola
[Sprzedawca] Sprzedawca z Opola
Witam,zamieściłem w dziale ogłoszenia informację o poszukiwaniu sterownika ABS.Od kolegi z forum o nicku krystianmnich otrzymałem na priva wiadomość :"sterowniki audi mnich tel 730340267 ",zadzwoniłem pod podany numer i zamówiłem sterownik, w czasie rozmowy dowiedziałem się że sprzedawca mieszka w Opolu.14 lub 15 listopada przelałem pieniądze na podane smsem konto pana Mariana Lewandowskiego i do tego czasu nie otrymałem przesyłki.Dzwoniłem 20 listopada z zapytaniem co się dzieje,sprzedawca stwierdził,że jest obecnie za granicą i żeby poczekać jeszcze do końca tygodnia i że odezwie się do mnie.Telefonu nie otrzymałem,a numer do sprzedawcy od trzech dni jest niedostępny.Napisałem także wiadomość na priva do kolegi krystianmnich czy to on jest właścicielem tego numeru telefonu który mi podał,jednak od niego również nie otrzymałem odpowiedzi,chociaż wczoraj był na forum.Także jeśli ktoś chciałby zamawiać części pod numerem tel.730340267 lub poprzez kolegę krystianmnich to proszę uważać.
niestety wpakowałeś się na minę .
wklep sobie numer telefonu w google
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic. ... 1&t=231118
..a wystarczyło przeczytać ten temat viewtopic.php?p=657087#657087
wklep sobie numer telefonu w google
http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic. ... 1&t=231118
..a wystarczyło przeczytać ten temat viewtopic.php?p=657087#657087

- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
krystianmnich polecił Ci samego siebie - wystarczy spojrzeć od kiedy jest na forum i jakie bzdury ma w profilu. Ja do tego spojrzałem w tematy, które czytał - tylko dział "Kupię"
IP z sieci TOR, więc na pewno z uczciwością nie ma nic wspólnego.
Poszedł BAN na wszystko, a Ty Mariuszu wyślij mi na PW wszelkie jego dane jakie masz - nr. konta, adres, nazwisk i imię - wszystko.
Ludziska - czy to naprawdę wielki problem by pomyśleć
Czy to wielki trud skontaktować się ze mną bym sprawdził usera
Mam znacznie większe możliwości niż wam się wydaje - własne, potężne narzędzie do tego w rękach.
Zamykacie rozsądek, a otwieracie portfel w zamian - taka jest prawda...
Â

Poszedł BAN na wszystko, a Ty Mariuszu wyślij mi na PW wszelkie jego dane jakie masz - nr. konta, adres, nazwisk i imię - wszystko.
Ludziska - czy to naprawdę wielki problem by pomyśleć

Zamykacie rozsądek, a otwieracie portfel w zamian - taka jest prawda...
Â