[ A6 C5] Lampy USA style
[ A6 C5] Lampy USA style
Witam, właśnie wymysślilem jak mozna upiekszyc moja aske.
Chcialbym zrobic lampy ala usa ze świecącymi migaczami jako postojowki
Co potrzebuje zrobic by to miało sens ?
ÂŻarówka dwuwłóknowa i co dalej ;D trzeba jakąs sensowna instalacje zrobic ale jak to podpiąc ?
Chcialbym zrobic lampy ala usa ze świecącymi migaczami jako postojowki
Co potrzebuje zrobic by to miało sens ?
ÂŻarówka dwuwłóknowa i co dalej ;D trzeba jakąs sensowna instalacje zrobic ale jak to podpiąc ?
- phpbb3 forum A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2006
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Witam
Odkopałem temat i przyłączam się do niego. Policja może się przyczepi ale nie na pewno, u mnie dużo tak Civiców jeździ i problemów zbytnio nie maja. A przyznać trzeba że wygląda to naprawkę całkiem zacnie A więc tak:
- na pewno potrzebna jest żarówka dwuwłókowa do tego
- a do takiej żarówki potrzebna jest specjalna oprawka, pytanie tylko czy taka oprawkę da się w ogóle gdzieś kupić? i czy ta oprawka jak już ją kupimy to będzie pasować do naszych lamp tak jak ta seryjna? Jeśli tak by było to wtedy pozostaje tylko kwestia odpowiedniego podłączenia kabelków
Pozdrawiam
Odkopałem temat i przyłączam się do niego. Policja może się przyczepi ale nie na pewno, u mnie dużo tak Civiców jeździ i problemów zbytnio nie maja. A przyznać trzeba że wygląda to naprawkę całkiem zacnie A więc tak:
- na pewno potrzebna jest żarówka dwuwłókowa do tego
- a do takiej żarówki potrzebna jest specjalna oprawka, pytanie tylko czy taka oprawkę da się w ogóle gdzieś kupić? i czy ta oprawka jak już ją kupimy to będzie pasować do naszych lamp tak jak ta seryjna? Jeśli tak by było to wtedy pozostaje tylko kwestia odpowiedniego podłączenia kabelków
Pozdrawiam
Damiano
- daniel3262
- Forum Audi A6 / A7
- daniel3262
- Forum Audi A6 / A7
skoro bardzo chcesz, dostan sie do np stacyjki i dzialaj -musisz miec zarowke dwuwloknowa i taka sama oprawke, plus laczyc ze stacyja i masz po zapłonie. proponuje zrobic sobie wylacznik na kablu, ew np na jacka. podczas ew konroli poprostu klikasz przyciskiem dopływ pradu i postoje gasno;] mozesz tez kupic tylko zarowki dwuwloknowe i po przerezaniu oprawki dolutowac sie na stałe do zarowki -co utrudni dostep i w sumie bedzie rzezba
co do policji -w c4 miałem kierunki USA z zarowka i oprawka dwuwloknowa i zadna policja sie nie przyczepiła jezdzac codziennie przez prawie dwa lata.
co do policji -w c4 miałem kierunki USA z zarowka i oprawka dwuwloknowa i zadna policja sie nie przyczepiła jezdzac codziennie przez prawie dwa lata.