Audi A6 2004 1.9 tdi sport Piękna w swej prostocie.
- 

magic1977
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Maciej
- Rocznik: 1992
- Moje auto: 80 B4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 115KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
MISIEK_A6, już pytałem przy okazji prezentacji mojego autka na forum,co to jest to sport i jakoś nikt nie odpowiedział.Ale w papierach jak i w różnych wyszukiwarkach po numerach rej (np przy zawieraniu ubezpieczenia przez internet) pokazuje mi audi A6 1.9 tdi sport.
A tu dla Ciebie pare furek takich jak moja,zerknij sobie http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trks ... Categories
Pozdrawiam.

A tu dla Ciebie pare furek takich jak moja,zerknij sobie http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trks ... Categories
Pozdrawiam.
- 

CWK S_L_A_Y
- Forum Audi A6 / A7 
Siemanko Panowie ...  a nie wydaje wam sie, że wersja sport poprostu dostala trójramienna kierownice i może koła 17" zamiast 16"  i lekko inne zaweizenie - w sensie niższe o centymetr lub dwa?? bo z tego co przy zakupie oglądałem  to niczymw iecej sie nie różniły chyba,... tak jak i PASSAT-y.Bo moc w obu modelach jest taka sama- czy nie prawda? 
To takie moje spostrzeżenie- ale zapewne sie myle.
pzdro

pzdro
Cztery Kółka, Jak Cztery Żywioły. Piękno Tej Ziemi 
One LoVe - Jah Reggae Rastafari

- 

magic1977
- Forum Audi A6 / A7 
- Kontakt:
Tak też myśle,zawiecha może nie jest obniżona,ale napewno twardsza.Ot i cały sport :mrgreen:CWK S_L_A_Y pisze:Siemanko Panowie ... a nie wydaje wam sie, że wersja sport poprostu dostala trójramienna kierownice i może koła 17" zamiast 16" i lekko inne zaweizenie - w sensie niższe o centymetr lub dwa?? bo z tego co przy zakupie oglądałem to niczymw iecej sie nie różniły chyba,... tak jak i PASSAT-y.Bo moc w obu modelach jest taka sama- czy nie prawda?
pzdro
- 

CWK S_L_A_Y
- Forum Audi A6 / A7 
dokładnie tak mi się wydaje, że troche racji musi w tym być, ... szukałem na internecie i nie ma nigdzie wzmianki o modelu SPORT przy jakimkolwiek egzemplarzu, w sensie tam gdzie sa opisy fur czy coś , jak np: WIKIPEDIA. a wiec pozostaje opcja na którą  wpadliśmy razem ...

Cztery Kółka, Jak Cztery Żywioły. Piękno Tej Ziemi 

- 

misiak78
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Michał
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 165KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
!!
Sliczna, kolor nadowzia idelanie pasuje do tapicerki... ktory to rocznik jesli mozna ?  powyzej 2001 na pewno bo radyjko chorusa juz masz. Tak poza tym idealnie zgrane kolory... zajefajne autko GRATULACJE
 powyzej 2001 na pewno bo radyjko chorusa juz masz. Tak poza tym idealnie zgrane kolory... zajefajne autko GRATULACJE 

powyzej 2001 na pewno bo radyjko chorusa juz masz. Tak poza tym idealnie zgrane kolory... zajefajne autko GRATULACJE
- 

magic1977
- Forum Audi A6 / A7 
- Kontakt:
2004 rok,pierwsza rej. listopad.Autko jest bez fajerwerków jak widać,czyli tak jak lubiemisiak78 pisze:Sliczna, kolor nadowzia idelanie pasuje do tapicerki... ktory to rocznik jesli mozna ?powyzej 2001 na pewno bo radyjko chorusa juz masz. Tak poza tym idealnie zgrane kolory... zajefajne autko GRATULACJE
 Jeśli będą zmiany to napewno nie wielkie,jakieś detale i to wszystko.Aha no i podniesienie mocy.
 Jeśli będą zmiany to napewno nie wielkie,jakieś detale i to wszystko.Aha no i podniesienie mocy.Pozdro.
- 

marcins237
- Forum Audi A6 / A7 
- adsense1234
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: adsense
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
- 

Bolszakoof
- 

CWK S_L_A_Y
- Forum Audi A6 / A7 

, tyle że rok pózniej i jestem szczęśliwy jak nigdy!!!
, tyle że rok pózniej i jestem szczęśliwy jak nigdy!!!