Mdirect szkoda
Odwolanie mozesz skladac bez konkretnej podstawy, mam znajomego rzeczoznawce bieglego sadowego i podrzucilem mu skan i powiedzial co jest nie tak.
Potem tylko ladnie to ubrac w slowa, dodac cos od siebie i pocytowac rzecznika praw ubezpieczonych i wychodzi 3 strony dokumentu...
Zalaczam w pliku odwolanie moze komus ulatwi ono spisanie swoich pretensjii, ja troche sie naczytalem zanim to skrobnalem
Potem tylko ladnie to ubrac w slowa, dodac cos od siebie i pocytowac rzecznika praw ubezpieczonych i wychodzi 3 strony dokumentu...
Zalaczam w pliku odwolanie moze komus ulatwi ono spisanie swoich pretensjii, ja troche sie naczytalem zanim to skrobnalem

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez klife, łącznie zmieniany 2 razy.
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Skrzynia: Manual
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Filip
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Skrzynia: S-tronic
Censored ponieważ użyłem słowa zajefajne 
Dzisiaj gadałem z gosciem co miał A6 1.9 TDI i jemu też naliczyli szkode calkowitą ale miał belkę tylna padniętą - dostał 8tys.
Ja coś czuje, że będę musiał brać zewnetrznego rzeczocnawce tylko czy kiedykolwiek ktoś chciał obniżyć wycenę szkód aby nie wyszła szkoda całkowita....
hmmm??
Nie wiem czy coś z tego wyjdzie

Dzisiaj gadałem z gosciem co miał A6 1.9 TDI i jemu też naliczyli szkode calkowitą ale miał belkę tylna padniętą - dostał 8tys.
Ja coś czuje, że będę musiał brać zewnetrznego rzeczocnawce tylko czy kiedykolwiek ktoś chciał obniżyć wycenę szkód aby nie wyszła szkoda całkowita....

Nie wiem czy coś z tego wyjdzie