maestro100 pisze:RafiA6, z całym szacunkiem, ale weź ty tego polskiego vaga wypie...l z komputera bo miesza jak gó..o w betoniarce

.
Z loga vcds-a wynika że kąt masz ustawiony dużo za wcześnie

.
A najlepiej to załóż osobny temat, opisz od początku skąd ten wózek, co już było robione i ogólnie wszystko co już o nim wiesz (logi tylko z vcds-a).
ps. i od razu pokaż loga 011 dynamicznego- nawet jak nie będzie chciał jechać.
nie bede zakladal nowego tematu tylko opisze po krotce tu, auto kupilem od sąsiada z niby uszkodzonym silnikiem 3 tygodnie temu, za cene.... zlomu uzytkowego chociaz to auto poza tym co opisuje w tym temacie wyglada lepiej niz niektore C6, wiec tak auto sprowadzone 5 lat temu do kraju z przebiegiem 188tys regularnie serwisowane w niemczech posiada oryginalna ksiazke serwisowa z naklejka taka jak w bagazniku, obecnie ma 292tys autem jezdzila caly czas kobieta, w tym czasie mial wymieniany rozrzad 2 razy, auto im nigdy nie sprawialo zadnych problemow, nie mialo tez zadnych stluczek itp jest 100% w oryginanle, pewnego czasu poprostu zaslablo i tak jest do dzis, oddali auto do mechanika ktory stwierdzil ze to wina wtryskow, wiec wtryski poszly do naprawy, po zamontowaniu.. bez zmian w miedzyczasie okazalo sie ze jednak nie byly regenerowane bo byly dobre tak sie nieszczesliwie zlozylo ze akurat moj znajomy tam pracuje i mi powiedzial ze nie robili tych wtryskow bo nie bylo potrzeby ale mechanik oczywiscie ich skasowal za regeneracje, nastepna diagnoza POMPA do roboty i koszt ok 2 tys... ale juz na to nie poszli tylko poprostu sprzedali mi to auto, ktos tam jeszcze im mowil ze walki bo dzwiek w sumie na to wskazuje ale zdjalem pokrywy i sie okazalo ze walki igielki, dzwigienki wszystkie na swoich miejscach, dodam ze ja tym auten na codzien normalnie jezdze tylko ze ma takie momenty ze traci moc, tam tak jak pisalem cos sie dzieje z egr-em bo on sie otwiera i zamyka na przemian i cyka ciagle N18, jak mam podlaczonego kompa to w momencie cykniecia N18 zmienia sie troszke dzwiek silnika i wywala blad 550 w tym momencie, a co za tym idzie w 3 grupie o 100% zwieksza sie masa powietrza zasysanego ktora i tak przez caly czas jest wieksza od zakladanej, silnik czasami wkreca sie na pelne obroty a czasami dlawi sie tak jakby mu powietrza brakowalo, wyglada to tak jakby w pracujacym silniku zatknac rure od dolotu wtedy sie dusi i kopci na bialo niebiesko i wlasnie u mnie momentami tak to wyglada, silnik normalnie odpala nie trzesie sie codzi rowno tylko tak cos klepie jakby na prawej glowicy, podczas jazdy zdarza sie ze ma kopa konkretnego a czasami jedzie jak 1.6d, i to tak po krotce