Wpadłem na pomysł, by zrobić przycisk wyglądający jak ORI

Do tego celu użyty byłby dowolny przycisk ASR/ESP. Jest on wykonany z białego tworzywa i pokryty czarną farbą. Także farbę można usunąć i pokryć na nowo z dowolnym napisem.
Znalazłem gościa na allegro, który zmieniłby napis na LPG.
Ale liczę na waszą pomoc. Może ktoś z was ma możliwość wykonania takiego szablonu w stylu przycisku ASR/ESP z napisem LPG lub B/G? Chodzi o to by czcionka się zgadzała z resztą przycisków.
Przycisk ASR/ESP ma jedną diodę do podświetlania - czerwoną.
Ja chciałbym użyć diody dwukolorowej. Najodpowiedniejsza jaką znalazłem jest 3 mm czerwono/żółta.
Czerwona to sygnalizacja stanu pracy sterownika LPG:
- zapalona - praca na gazie
- miganie - sterownik w trybie auto
- zgaszona - praca na benzynie
Pomarańczowa - rezerwa.
Oczywiście wciskanie przycisku będzie załączać/wyłączać LPG.
Stan ilości LPG w butli mi nie potrzebny, wskaźnik i tak jest mało precyzyjny. Zawsze jeżdżę na kilometry, a dobrze ustawiona rezerwa mi wystarczy

Czyli wyjeżdżamy butlę do pustego stanu, zalewamy rezerwę np 10l i sprawdzamy w sterowniku stan napięcia i tak ustawiamy sobie rezerwę - czyli naszą pomarańczową diodę.
Co do połączenia elektronicznego mam już na to pomysł. Jak mi się uda wykonać projekt, to wstawię resztę opisu co i jak. Na razie jest to prototyp.
Ale wstępnie zaznaczę, że nadal nasz ORI przycisk będzie musiał współpracować z przełącznikiem STAGA, schowanym gdzieś za przyciskiem.
Minimalna wartości rezystora dla diod pobierających 20 mA w przypadku instalacji samochodowej wynosi 680 ohm, jednak najbezpieczniej będzie użyć rezystor ok 1kOhm.
Może macie jakieś sugestie i pomocne rady ?