włączenie świateł po odpaleniu
włączenie świateł po odpaleniu
Witam,
Panowie moje światła A6 C6 uruchamiają się po przekręceniu kluczyka, da się coś zrobić żeby włączały się dopiero po uruchomieniu silnika??
Panowie moje światła A6 C6 uruchamiają się po przekręceniu kluczyka, da się coś zrobić żeby włączały się dopiero po uruchomieniu silnika??
Karolex
"Przewaga dzięki technice " pytam gdzie ta technika skoro tyle awarii
dwulitrowe 1.9 TDI
"Przewaga dzięki technice " pytam gdzie ta technika skoro tyle awarii
dwulitrowe 1.9 TDI
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Ryszard
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
-
- Forum Audi A6 / A7
wielu myli pojęcie świateł auto....
funkcja AUTO nie służy do zapomnienia o włączniku, tylko do wyręczenia kierowcy w trakcie jazdy, JAZDY ZA DNIA. np wjeżdżamy w tunel i powinniśmy włączyć światła mijania, to samo do garażu w centrum handlowym. czasem ktoś zapomni, inny uważa że widzi... i kolizja wisi w powietrzu.
światła AUTO dają nam tę wygodę.
BA w nowszych modelach jak ustawimy tryb AUTO i zacznie padać deszcz, oprócz wycieraczek włączą się również światła mijania.
W trybie AUTO nie działają światła drogowe, więc na trasie nie poprawimy sobie widoczności, trzeba przełączyć w pozycję 2. ciekawe dlaczego?
Przecież producent mógłby również nam udostępnić i tę funkcję w trybie AUTO?
funkcja AUTO nie służy do zapomnienia o włączniku, tylko do wyręczenia kierowcy w trakcie jazdy, JAZDY ZA DNIA. np wjeżdżamy w tunel i powinniśmy włączyć światła mijania, to samo do garażu w centrum handlowym. czasem ktoś zapomni, inny uważa że widzi... i kolizja wisi w powietrzu.
światła AUTO dają nam tę wygodę.
BA w nowszych modelach jak ustawimy tryb AUTO i zacznie padać deszcz, oprócz wycieraczek włączą się również światła mijania.
W trybie AUTO nie działają światła drogowe, więc na trasie nie poprawimy sobie widoczności, trzeba przełączyć w pozycję 2. ciekawe dlaczego?
Przecież producent mógłby również nam udostępnić i tę funkcję w trybie AUTO?
Hiszpania jest piękna....szkoda że tak daleko