[APR 2.8 193 KM] Cewka Hans Preis Topran - jakieś doświadcze
[APR 2.8 193 KM] Cewka Hans Preis Topran - jakieś doświadcze
Witam,
Ktoś to może już testował? Jak to wygląda jakościowo. Do tej pory nie mogę złego słowa powiedzieć na produkty marki Topran. Niestety znowu cewka marki HUCO powiedziała papa.
Ktoś to może już testował? Jak to wygląda jakościowo. Do tej pory nie mogę złego słowa powiedzieć na produkty marki Topran. Niestety znowu cewka marki HUCO powiedziała papa.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2013, 07:11 przez jmm, łącznie zmieniany 2 razy.
Czy wielmożny Pan moderator jest teraz szczęśliwy? Uprzejmie proszę o nieusuwanie tego spamu, który wrzuciłeś do tego wątku. Bo jak narazie żadnej merytoryki nie znalazłem.
Jak lubisz popatrzeć sobie na zdjęcie cewek zapłonowych do 2.8, to google ma taka fajna funkcje wyszukiwania zdjęć.
Ps. Napisałemi tu i tu, żeby co po niektórzy mieli się z czego pośmiać.
Pomyśleć, że zakładałem to forum z Dociem....
Może dla odmiany napiszesz coś merytorycznego w moim temacie, bardzo byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam. Mam nadzieję, że przychylisz się Panie do mojej prośby, niech ten spam pozostanie dla potomnych, aby już więcej nie błądzili i zawsze wstawili zdjęcia cewek do 2.8
w swoich tematach
Ps2. Dawno nie widziałem takiego sluzbisty, prywatne jesteś policjantem, strażnikiem miejskim, czy urzędnikiem? Pytanie retoryczne
Jak lubisz popatrzeć sobie na zdjęcie cewek zapłonowych do 2.8, to google ma taka fajna funkcje wyszukiwania zdjęć.
Może dla odmiany napiszesz coś merytorycznego w moim temacie, bardzo byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam. Mam nadzieję, że przychylisz się Panie do mojej prośby, niech ten spam pozostanie dla potomnych, aby już więcej nie błądzili i zawsze wstawili zdjęcia cewek do 2.8

Ps2. Dawno nie widziałem takiego sluzbisty, prywatne jesteś policjantem, strażnikiem miejskim, czy urzędnikiem? Pytanie retoryczne
czytanie ze zrozumieniem sie kłania... kolega wyraznie napisał ze
// nie miałem stycznosci z ta marka za wiele poza jakimiś tam filtrami/uszczelkami
Ale skoro producent daje gwarancję na swój produkt to ÂŁaj NOt?? wymiana jest banalna więc koszt mechaniora odchodzi, tylko paragon zkserować zeby nie wyblakł
no to raczej nie działa! masakra.jmm pisze:Niestety znowu cewka marki HUCO powiedziała papa.
// nie miałem stycznosci z ta marka za wiele poza jakimiś tam filtrami/uszczelkami
Ale skoro producent daje gwarancję na swój produkt to ÂŁaj NOt?? wymiana jest banalna więc koszt mechaniora odchodzi, tylko paragon zkserować zeby nie wyblakł
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
"Powiedziała papa" może mieć szereg różnych znaczeń, więc czytanie ze zrozumieniem, czy bez niego nic tu nie zmieniakrejzi89 pisze:czytanie ze zrozumieniem sie kłania... kolega wyraznie napisał zeno to raczej nie działa! masakra.jmm pisze:Niestety znowu cewka marki HUCO powiedziała papa.

Pozdrawiam,
Krisker
Krisker
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Pytam Cię więc - po co Ci był link do aukcji, gdy foto to niedorzeczność dla Ciebiejmm pisze:Czy wielmożny Pan moderator jest teraz szczęśliwy? Uprzejmie proszę o nieusuwanie tego spamu, który wrzuciłeś do tego wątku. Bo jak narazie żadnej merytoryki nie znalazłem.
Pozdrawiam. Mam nadzieję, że przychylisz się Panie do mojej prośby, niech ten spam pozostanie dla potomnych, aby już więcej nie błądzili i zawsze wstawili zdjęcia cewek do 2.8w swoich tematach

Daruj sobie ten sarkazm kolego, bo to świadczy o Tobie - nie o mnie. Bardzo też aroganckie jest twierdzenie, że Ty budowałeś to Forum. Zgodziłbym się z tym, ale zapominasz o rzeszy innych użytkowników, którzy również poświęcili wiele i zostawili tutaj znacznie więcej niż Ty. Zbędna hipokryzja.
I nie sprowadzaj mnie do epitetów bo sobie nie pozwolę. Era szczekających ratlerków i pieniaczy za "małe coś" się tutaj skończyła. Masz coś do kogoś to znajdÂź PW do niego - i tyle w tym temacie...
I owszem Twój i mój wpis zostanie, jako informacja - jest Regulamin, to się do niego stosuj. Będzie Cię obowiązywał on nawet jak będziesz tutaj trzydzieści lat.
Jak już sobie co nieco wyjaśniliśmy dziękuję za dostosowanie postu do Regulaminu

Spinam gacie? Kurcze zadałem proste pytanie i oczekiwałem prostej odpowiedzi, w stylu syf nie kupuj, albo super sprawa bierz, a tu nic tylko bicie piany z powodu linka.
Wiem co się dzieje i nie o to pytam w temacie, tylko o konkretny typ cewki.
Jakie inne znaczenie ma stwierdzeniem "powiedziała papa" w odniesieniu do cewki?? Oświeć mnie to już nie będę tego typu słownictwa stosował.
Link był bo był, bo tak mi się poglądowo wstawilo.
Kolego, nie "budowałem" tylko "zakładałem", a to trochę inne znaczenie. Nigdzie sobie nie wrzucałem jakiś zasług. Przy obu forach jakie z zakładałem z Dociem przyświecała mi idea budowy miejsca gdzie można się czegoś wartościowego dowiedzieć i w miarę luźno spędzić czas, a z jednego zrobił się spam, a z drugiego państwo policyjne.
Tyle w temacie. Czekam teraz na info w sprawie cewki hans preis, bp wiem, że czasem robią produkty naprawdę niezłej jakości, ale cewek nie sp nie sprawdzałem. A stoję przed dylematem pro, albo jeszcze to spróbować.
Swoją już raz reklamowej i kolejny już mi się nie chcę
Wiem co się dzieje i nie o to pytam w temacie, tylko o konkretny typ cewki.
Jakie inne znaczenie ma stwierdzeniem "powiedziała papa" w odniesieniu do cewki?? Oświeć mnie to już nie będę tego typu słownictwa stosował.
Link był bo był, bo tak mi się poglądowo wstawilo.
Kolego, nie "budowałem" tylko "zakładałem", a to trochę inne znaczenie. Nigdzie sobie nie wrzucałem jakiś zasług. Przy obu forach jakie z zakładałem z Dociem przyświecała mi idea budowy miejsca gdzie można się czegoś wartościowego dowiedzieć i w miarę luźno spędzić czas, a z jednego zrobił się spam, a z drugiego państwo policyjne.
Tyle w temacie. Czekam teraz na info w sprawie cewki hans preis, bp wiem, że czasem robią produkty naprawdę niezłej jakości, ale cewek nie sp nie sprawdzałem. A stoję przed dylematem pro, albo jeszcze to spróbować.
Swoją już raz reklamowej i kolejny już mi się nie chcę
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
jmm, zanim puścimy emocję z lejców...
Pojawiłem się w tym temacie z prośbą. Tak poprosiłem Cię. Czyli zwróciłem do Ciebie kulturalnie, z szacunkiem i to tyle... Okazałem Ci szacunek, bo taki cel mi przyświeca. A Ty zrobiłeś aferę. Więc daruj sobie tego typu argumenty jak "państwo policyjne"...
Z jednej strony twierdzisz, że "zakładałeś" to Forum, a z drugiej nie dociera do Ciebie, że Forum to nie tylko wiedza dla osób które mają problem - to przecież wiedza dla wszystkich - włącznie z użytkownikami mającymi podobny problem w przyszłości.
Sam kiedyś myślałem, że 2.4 / 2.8 V6 mają 6 cewek i takie poglądowe "trwałe" foto z pewnością zaktualizowało by wtedy moje pojęcie na ten temat...
Zdumiewające zatem, że Tobie trzeba takie rzeczy tłumaczyć...
Â
Pojawiłem się w tym temacie z prośbą. Tak poprosiłem Cię. Czyli zwróciłem do Ciebie kulturalnie, z szacunkiem i to tyle... Okazałem Ci szacunek, bo taki cel mi przyświeca. A Ty zrobiłeś aferę. Więc daruj sobie tego typu argumenty jak "państwo policyjne"...
Z jednej strony twierdzisz, że "zakładałeś" to Forum, a z drugiej nie dociera do Ciebie, że Forum to nie tylko wiedza dla osób które mają problem - to przecież wiedza dla wszystkich - włącznie z użytkownikami mającymi podobny problem w przyszłości.
Sam kiedyś myślałem, że 2.4 / 2.8 V6 mają 6 cewek i takie poglądowe "trwałe" foto z pewnością zaktualizowało by wtedy moje pojęcie na ten temat...
Zdumiewające zatem, że Tobie trzeba takie rzeczy tłumaczyć...
Â
Nową cewkę marki HUCO kupiłem w Czechach w kwietniu 2012 roku. Niestety na niskich obrotach pod obciążeniem przerywa, a w szczególności po hamowaniu silnikiem i dodaniu gazu. Kolega też ją sprawdzał i przerywa. Kable i świece mam nowe. Cewkę kupiłem używkę BREMI i w miarę da się jeździć. Wyrzuciłem papiery z zakupu HUCO i nie mogę teraz ją reklamować.
Adi