Navi Plus DX i tuner TV
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Navi Plus DX i tuner TV
Witam. Czy ktoś dysponuje płytą z polskim menu i aktualnymi mapami do nawigacji Navi Plus DX w A6 z 2003r. Oczywiście nie za darmo.
No i chciałbym zapytać was jeszcze o działanie u nas tunera TV. Mianowicie auto mam sprowadzone z Niemiec. Przed kupnem sprzedawca zapewniał iż telewizja działała w Niemczech ale po przekroczeniu polskiej granicy nie działa. Według niego powodem tego są inne . Czy to prawda, ewentualnie jak sobie z tym poradzić?
No i chciałbym zapytać was jeszcze o działanie u nas tunera TV. Mianowicie auto mam sprowadzone z Niemiec. Przed kupnem sprzedawca zapewniał iż telewizja działała w Niemczech ale po przekroczeniu polskiej granicy nie działa. Według niego powodem tego są inne . Czy to prawda, ewentualnie jak sobie z tym poradzić?
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Ja miałem podobny problem z nagraniem płyty z mapami do swojej navi. Polskie menu nie stanowiło aż takiego problemu,ale te mapy to był mój koszmar. W końcu zakupiłem płytkę z mapami Polska-Czechy 2014. Płytka nie jest oryginalna ale działa,jak coś to mogę dać namiar na priv. Niesety kupno działającej płytki wyniosło mnie 60 PLN, ale to i tak zdecydowanie dużo mniej niż w serwisie.