Roleta bagażnika C5 2004r
Roleta bagażnika C5 2004r
Witam wszystkich serdecznie
Od dłuższego czasu szukam rolety bagażnika w kolorze beżowym do mojej A6 z 2004r C5-bez skutecznie.Są dostępne ale nie w tym kolorze.Znalazłem za to takie rolety w tym kolorze do VW PASSATA B5 -TYLKO CZY KTOÂŚ JEST W STANIE POWIEDZIEć CZY TAKA ROLETA ,ZACZEPY BęDZIE PASOWAć DO A6 z tego samego rocznika niby to ta sama rodzina ale nie chciałbym kupować w ciemno.
Jeśli ktoś może odpowiedzieć mi na to pytanie będe bardzo wdzięczny
Z góry dziekuje[/b][/b]
Od dłuższego czasu szukam rolety bagażnika w kolorze beżowym do mojej A6 z 2004r C5-bez skutecznie.Są dostępne ale nie w tym kolorze.Znalazłem za to takie rolety w tym kolorze do VW PASSATA B5 -TYLKO CZY KTOÂŚ JEST W STANIE POWIEDZIEć CZY TAKA ROLETA ,ZACZEPY BęDZIE PASOWAć DO A6 z tego samego rocznika niby to ta sama rodzina ale nie chciałbym kupować w ciemno.
Jeśli ktoś może odpowiedzieć mi na to pytanie będe bardzo wdzięczny
Z góry dziekuje[/b][/b]
Ostatnio zmieniony 23 paź 2013, 23:01 przez wylls, łącznie zmieniany 1 raz.
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
wylls, po pierwsze 6 Punkt z Regulaminu Forum PISANIE WIELKIMI LITERAMI jest uznawane za krzyk i niezgodne z netykietą. Więc popraw swój post.
A po drugie masz możliwość sprawdzenia czyt. przymierzenia tej rolety? Dogadaj się ze sprzedawcą żeby Ci ją wysłał, jeśli nie spasuje to tym samym kurierem odeślij. Poniesiesz ewentualnie koszt wysyłki.
A po drugie masz możliwość sprawdzenia czyt. przymierzenia tej rolety? Dogadaj się ze sprzedawcą żeby Ci ją wysłał, jeśli nie spasuje to tym samym kurierem odeślij. Poniesiesz ewentualnie koszt wysyłki.
Warsztat, naprawy Audi A6.
- TheWitcher
- Forum Audi A6 / A7
wylls,
Mam ten sam model co Ty z bezowa tapicerka i musze cie zmartwic rolety byly czarne
Druga sprawa jezeli numer czesci jest ten sam to bedzie pasowac. Nie wiem tylko ktora cyfra badz litera jest odpowiedzialna za oznaczenie koloru
Mam ten sam model co Ty z bezowa tapicerka i musze cie zmartwic rolety byly czarne

Druga sprawa jezeli numer czesci jest ten sam to bedzie pasowac. Nie wiem tylko ktora cyfra badz litera jest odpowiedzialna za oznaczenie koloru
Byla: Audi 80 1.6, A6 2.4 V6, A6 1.9Tdi Saloon, Coupe Quattro typ 85, jest jak w opisie 

Sprawdz tapicerke bezową pod tym adresem może sie uda
http://allegro.pl/roleta-bagaznika-audi ... 77520.html
[ Dodano: 2013-10-24, 19:47 ]
http://allegro.pl/roleta-bagaznika-audi ... 77520.html
[ Dodano: 2013-10-24, 19:47 ]
znalazłem właśnie jasno brązową całkiem całkiem wyglądaTheWitcher pisze:wylls,
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
wylls,
_link
Oraz przypominam o mojej prośbie wżej.
_link
Oraz przypominam o mojej prośbie wżej.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2013, 19:49 przez Audi A6 Warsztat, łącznie zmieniany 1 raz.
Warsztat, naprawy Audi A6.
ffliski pisze:Szukałem takiej samej rolety w kolorze beżowym.
Nie wiem czy tki kolor rolety wogóle był produkowany.
Kupiłem brążową i idealnie pasuje zarówno do rolety pionowej (siatki), jak i góry tapicerki (plastików).
Teraz szukam beżowej tapicerki klapy bagażnika (avant) i też mi słabo idzie.
Pozdro
Sprawdz tapicerke bezową pod tym adresem może sie uda
http://allegro.pl/roleta-...3651077520.html
- TheWitcher
- Forum Audi A6 / A7
- TheWitcher
- Forum Audi A6 / A7
Tak się podepnę, roleta jest montowana pod podsufitką w takich gotowych"rowkach" i te same "rowki są przy klamkach pod podsufitka przy tylnych pasażerach, gdzie haczyki na ubrania. domyślam sie że przy rozłożeniu siedzeń by zabezpieczyć kierowcę i pasażera, ale jak to zamontować? Roleta kładzie się razem z siedzeniami? Jeszcze nie kładłem siedzeń w C5 

Było: A6 C4 2.5TDi 115KM - Dobrze wspominane
Obecne: A6 C5 2.5TDi AKE 180KM - Miodzio![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif)
Obecne: A6 C5 2.5TDi AKE 180KM - Miodzio
![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif)
- TheWitcher
- Forum Audi A6 / A7
- TheWitcher
- Forum Audi A6 / A7