CCCO 2,5 TDI V6 to nie czolg chlopie wiec za chwile zajedziesz pompe i dopiero bedziesz rwal wlosy z glowy
 ! To glupie oszczednosci... ktore wydasz z nawiazka przy reanimacji pompy....

jedynie te swiece zmienie bo to chyba niezdrowe dla silnika jak tylko jedna grzeje, ale chyba motor musi byc jeszcze dobry bo zapala w mroz bez grzania i to praktycznie od kopa tylko tak troche kulawo chodzi przez kilka sekund, a co do walkow to nowe juz pewnie nie sa bo mam 233 tys przebiegu
 jedynie te swiece zmienie bo to chyba niezdrowe dla silnika jak tylko jedna grzeje, ale chyba motor musi byc jeszcze dobry bo zapala w mroz bez grzania i to praktycznie od kopa tylko tak troche kulawo chodzi przez kilka sekund, a co do walkow to nowe juz pewnie nie sa bo mam 233 tys przebiegu
no wlasnie ze nic sie nie dzieje tylko kumpel zalozyl nowe walki i mi wkreca ze moje sa juz zuzyte chociaz silniczek chodzi idealnie a poza tym te 180 konne maja inny dzwiek troche chyba, dlatego wole nic nie ruszac bo smigam juz rok i nawet zlotowki w auto nie wlozylemphiliphser pisze:RafiA6 zdejmij pokrywy i sprawdz lepiej... to naprawde nic trudnego a bedziesz wiedzial co i jak sie dzieje z Twoim autem...