Słabe światła
Słabe światła
Witam. Od niedawna jestem posiadaczem audi a6 c5 i mam problem z światłami. Chodzi o to że mam ksenony lecz nie mam spryskiwaczy oraz w kodach wyposażenia nie jest nic podane o tym że są ksenony. Czy bez spryskiwaczy można używać ksenonów?
Co może być przyczyną słabej widoczności. Czy to może być tylko złe ustawienia czy potrzebna jest regeneracja?
Dodam że lampy są żółtawe czy sama polerka lamp może w czymś pomóc?
Z góry dziękuje za pomoc
Co może być przyczyną słabej widoczności. Czy to może być tylko złe ustawienia czy potrzebna jest regeneracja?
Dodam że lampy są żółtawe czy sama polerka lamp może w czymś pomóc?
Z góry dziękuje za pomoc
kolego wygląda, że ktoś zamontował chińskie HIDghots pisze:Witam. Od niedawna jestem posiadaczem audi a6 c5 i mam problem z światłami. Chodzi o to że mam ksenony lecz nie mam spryskiwaczy oraz w kodach wyposażenia nie jest nic podane o tym że są ksenony.
wg przepisów nie wolnoghots pisze:Czy bez spryskiwaczy można używać ksenonów?
polerka odnowi szkła co ma pozytywny wpływ na świecenieghots pisze:Dodam że lampy są żółtawe czy sama polerka lamp może w czymś pomóc?
Z góry dziękuje za pomoc

zerknij tutaj. viewtopic.php?t=59190
tutaj masz podane koszta orientacyjne viewtopic.php?t=59190jaki może być koszt takiej regeneracji?
zerknij na reflektory od strony silnika czy jest tam coś dokładane a najlepiej zrób foto i dołącz to tematu.Przy orginalnym xenonie włącznik świateł nie posiada regulacji wysokości reflektorów.ghots pisze:Da się jakoś rozpoznać czy te ksenony są oryginalne czy jakiś chiński zamiennik?
jak trafisz na służbiste to i dowód rejestracyjny zatrzymająghots pisze:Czy za brak spryskiwaczy mogę dostać jakiś mandat?

- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
- Naprawa Audi A6