kto ci to ogarnia?Rosemeyer pisze:Keylessa też będę za moment miał
audi Q7
-
Club RS6
-
Rosemeyer
RosemeyerRosemeyer pisze:a ja oprocz siebie znam jeszcze dwoch ktorzy daja rade i zaden z nich to ASOwojoo pisze:Chodziło mi w sensie kto ci ogarnia montaż... w wawie nie znam nikogo kto by miał aż taką wiedzę i takie zdolności manualne
A może podjął byś się przeróbki Dogrzewania na Ogrzewanie Postojowe? WEBASTO jest, "tylko" sterownik i pilot...chyba pozostaje :D
Mam VCDSa i słabo go znam, ale jak ktoś potrzebuje, służę pomocą :P
ELSA i ETKA 7.0 też się znajdzie.
-
Rosemeyer
-
mundial_82
- Forum Audi A6 / A7

witam wszystkich postujacych mam takie pytanie iz tez chce zakupic audi q7 alecz czytalem wszedzie na necie duzo naprawde przegladalem i duzo ludzi nazeka na q7 ze jest bardzo wadliwe elektryka jakies tam wezyki itp prosil bym was o wyrazenie waszego zdania na awaryjnosc tego auta iz nie chce zaplacic kupe kasy i pozniej na remonty kupe kasy wyrzucic dzieki za kazdy komentarz ktury pomoze mi podjac decyzje ![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
Audi a6 c6 allroad 3.0 tdi quattro
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Ja mam Q7 z 2007 roku ( w grudniu będzie dwa lata) i jest OK.
Nie oszczędzaj przy kupowaniu, bo kupisz za 100 000zł i zaraz dołożysz 20 000zł, bo będzie to zjechany kapeć.
Tu forum Q7:
http://www.q7klub.pl/index.php
Nie oszczędzaj przy kupowaniu, bo kupisz za 100 000zł i zaraz dołożysz 20 000zł, bo będzie to zjechany kapeć.
Tu forum Q7:
http://www.q7klub.pl/index.php
Mam VCDSa i słabo go znam, ale jak ktoś potrzebuje, służę pomocą :P
-
mundial_82
- Forum Audi A6 / A7

najprościej to trzeba było wpaść na spota w Gorzowiemundial_82 pisze:witam wszystkich postujacych mam takie pytanie iz tez chce zakupic audi q7 alecz czytalem wszedzie na necie duzo naprawde przegladalem i duzo ludzi nazeka na q7 ze jest bardzo wadliwe elektryka jakies tam wezyki itp prosil bym was o wyrazenie waszego zdania na awaryjnosc tego auta iz nie chce zaplacic kupe kasy i pozniej na remonty kupe kasy wyrzucic dzieki za kazdy komentarz ktury pomoze mi podjac decyzje
Q7 na wyciągniecie reki i wlasciciel opierdzielony w temacie
- zwierzakfm
- Forum Audi A6 / A7

A próbowałeś kolego zmienić kodowanie w sterowniku 08? Ja tak zrobiłem u siebie i Webasto mi działa, mam wszystkie timery i ustawienia do niego w menu klimatyzacji. Teraz tylko musze dokupić pilota (i może antene).Paulo3535 pisze: A może podjął byś się przeróbki Dogrzewania na Ogrzewanie Postojowe? WEBASTO jest, "tylko" sterownik i pilot...chyba pozostaje :D