viewtopic.php?t=60378&sid=60f4d22747dd0 ... 9f4f63a283Przemtos pisze:koledzy poprosze o namiary pana z piły. Chce wymienić lampy na led bo mam bi skrętny i efektu brak
Ledy w przednich reflektorach
Witam kolegów!
A mnie nie świeci lewy bixenon - i teraz się zastanawiam co zrobić. Czy wymieniać żarniki (oba) czy od razu kombinować z lampami od polecanego Dominika. Co polecacie? Koszt obu żarników ori nowych to jakieś 900-1000 PLN wiec myślę czy nie dołożyć i nie skusić się na te z Piły. Poradzi ktoś z doświadczonych użytkowników? Pozdrawiam:-)
A mnie nie świeci lewy bixenon - i teraz się zastanawiam co zrobić. Czy wymieniać żarniki (oba) czy od razu kombinować z lampami od polecanego Dominika. Co polecacie? Koszt obu żarników ori nowych to jakieś 900-1000 PLN wiec myślę czy nie dołożyć i nie skusić się na te z Piły. Poradzi ktoś z doświadczonych użytkowników? Pozdrawiam:-)
Bez sprawnych żarników nie ma co się zastanawiać nad wymianą lamp u Dominika? Rozumiem, że on te "wszystkie graty" z naszych lamp przekłada do tych zmodyfikowanych z ledami? A myślałem, że może kompletne sprzedaje w tej cenie. No ale teraz jasne.
Ehh jednak "życia nie oszukasz"...
ÂŻarniki po pierwsze.
Ehh jednak "życia nie oszukasz"...
-
0x4B25A
Ciśnienia wielkiego nigdy nie miałem na ich wymianę ale biorąc pod uwagę, że lewa lampa padła (koszt z wymianą ca 1300PLN za obia żarniki - niby zalecana wymiana kompletu L+P) to pomyślałem, że parę stów dorzucę i będę miał poliftowe. Początkowo myślałem, że od Pana Dominika dostajemy kompletne lampy za te +/- 1500 PLN - a chyba jest tak, że te bebechy z naszych są przekładane? Więc i tak żarnik potrzebuję. Poprawcie mnie jeśli się mylę0x4B25A pisze:blazko, chodzi mi o to, że jeśli nie masz ochoty zmieniać lamp na poliftowe, a jedynie naprawić istniejące, to warto zacząć od żarników...
-
Karolczak
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Marek
- Rocznik: 2013
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 DFBA 204KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
blazko pisze:Ciśnienia wielkiego nigdy nie miałem na ich wymianę ale biorąc pod uwagę, że lewa lampa padła (koszt z wymianą ca 1300PLN za obia żarniki - niby zalecana wymiana kompletu L+P) to pomyślałem, że parę stów dorzucę i będę miał poliftowe. Początkowo myślałem, że od Pana Dominika dostajemy kompletne lampy za te +/- 1500 PLN - a chyba jest tak, że te bebechy z naszych są przekładane? Więc i tak żarnik potrzebuję. Poprawcie mnie jeśli się mylę0x4B25A pisze:blazko, chodzi mi o to, że jeśli nie masz ochoty zmieniać lamp na poliftowe, a jedynie naprawić istniejące, to warto zacząć od żarników...
Nic się nie mylisz, tylko u Dominika też możesz kupić żarniki i przetwornice i to znacznie taniej niż Ci się wydaje
Proponowałbym wymianę na poliftowe plus żarniki nowe od Dominika i po temacie.