Przed obszyciem
Cena nie ma nic do rzeczy,kolega obszywał w tej firmie http://www.carlex.pl/ (robią niezłe fury) i ma dokładnie tak samo tylko,że za 650pln (ciekawe co byś napisał jakbym ceny nie podałrafalpe pisze:Kiera zdecydowanie za gruba - wygląda jak nakładka. A co do gałki i ręcznego to wyglądają jak zamienniki z Norauto.
Jak dla mnie marna robota, widziałem inne prace i wyglądały jak fabryczne. Tylko że wtedy obszycie samej gałki to 200 zł a tutaj 250 za wszystko. Jaka cena taka robota ale to oczywiście moje zdanie.
I jak obszyje zwykłą kierownicę za 600-1000 zł to jest chudszaatlas1977 pisze:kiera nowo szyta skórą powinna mieć wcześniej skórę ORI którą nalezy zdjąć, nie obszywa się zwykłych kierownic bo potem wyglądają słabo. Według mnie to co kolega zaprezentował to rzecz gustu. Moje zdanie jest takie - w życiu bym nie zapłacił 250pln za taką robotę. W Gdyni jest człowiek,który robi obszycia na zlecenia serwisów i za samą kierownicę bierze w zależności od jej rodzaju od 600 do 1000 zł, za co za tym idzie skóra ma 5-cio letnią gwarancję.
do końca życia skóry czyli???? do kiedy...to ważne pytanie, poza tym jak już mówiłem wszystko sprowadza się do gustu. Firma która to robiła owszem ma fajne projekty, lecz z całym szacunkiem Twoje auto do nich nie należy - to oczywiście tyko moja opinia i rozumiem, że się z nią nie zgadzasz. Ponad to jak widzisz obszycie zwykłej kierownicy powoduje, że staje się za gruba.samba-77 pisze:I jak obszyje zwykłą kierownicę za 600-1000 zł to jest chudszaatlas1977 pisze:kiera nowo szyta skórą powinna mieć wcześniej skórę ORI którą nalezy zdjąć, nie obszywa się zwykłych kierownic bo potem wyglądają słabo. Według mnie to co kolega zaprezentował to rzecz gustu. Moje zdanie jest takie - w życiu bym nie zapłacił 250pln za taką robotę. W Gdyni jest człowiek,który robi obszycia na zlecenia serwisów i za samą kierownicę bierze w zależności od jej rodzaju od 600 do 1000 zł, za co za tym idzie skóra ma 5-cio letnią gwarancję.Ale kieszeń
No ale te 5 lat gwarancji-bezcenneJa mam gwarancję dożywotnią
(do koća życia skóry
)
Pozdrawiam