[A6C5] 1.9 TDI - gdzie chip Dolnośląskie.
[A6C5] 1.9 TDI - gdzie chip Dolnośląskie.
Jak w temacie, gdzie polecacie chipować 1.9 TDI AWX 131 km na terenie dolnego śląska (i jeśli ktoś ma info o koszcie też byłbym wdzięczny).
ewentualnie http://www.soft-tuning.pl/ ja robilem tam swoje 1.8t, cena 800zl, kumaty gosc ktory robi program z glowa, oczywiscie z hamownia itd
1.8T MrcZk'a hybryda itd
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
A6 2.0 tdi tiptronik <ściana> nie bylo czegos takiego. Koles nie ma pojecia co robi. Nie dosyc ze modzi multitronika to jeszcze na hamowni...MrcZk pisze:ewentualnie http://www.soft-tuning.pl/ ja robilem tam swoje 1.8t, cena 800zl, kumaty gosc ktory robi program z glowa, oczywiscie z hamownia itd
schiller pisze:A6 2.0 tdi tiptronik <ściana> nie bylo czegos takiego. Koles nie ma pojecia co robi. Nie dosyc ze modzi multitronika to jeszcze na hamowni...MrcZk pisze:ewentualnie http://www.soft-tuning.pl/ ja robilem tam swoje 1.8t, cena 800zl, kumaty gosc ktory robi program z glowa, oczywiscie z hamownia itd
nie wiem czy cos takiego istnialo czy nie, nie wnikam moze nazwa pliku jest zla(w moim przypadku sam mnie pytal jak ma nazwac dany plik) wiec zamiast ogladac same wykresy przebieg mocy i momentu wolisz czytac nazwy wykresow :D i na tej podstawie stwierdzasz ze gosc nie ma pojecia co robi? w takim razie niezly z Ciebie sherlock. Tym bardziej moglbys isc po troche rozumu i skupil sie na wykresach 1.9tdi ktory ma zamiar chipowac Karlos83. pzdr.
1.8T MrcZk'a hybryda itd
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
schiller,Gratuluje syna jak najbardziej, ale odpowiedz mi na pytanie: po czym stwierdzasz ze nie byly robione logi? wlasnie po tych kreskach? masz 29 lat a piszesz bez zasiegniecia jakich kolwiek informacji, bylem tam robic program do swojego auta zrobione zostaly logi i sprawdzony stan techniczny auta przed robieniem czegokolwiek wiec przestan sie udzielac na temat kogos kogo nie znasz, nie robie tu reklamy poprostu napisalem ze robilem tam swoje auto i wszystko zostalo zrobione z glowa o czym napisalemw temacie o swoim aucie. Nie jest to pan kaziu ktory robi gotowce czy programy bez logow i bez hamowni wiec prosze Cie...a załozyciel tematu sam zdecyduje gdzie zrobi program czy w ecuproject czy dynosofcie czy soft-tuning, jedno jest pewne ze ceny programu we wrocławiu sa o wiele wyzsze i calkiem mozliwe ze chlopaki ogarniaja robote lepiej jesli chodzi o grubsze mody itd bo mozliwe ze maja wieksze doswiadczenie, ale tu chodzi tylko o program, z ktorym w zupelnosci sobei w klodzku poradza tym bardziej jesli chodzi o 1.9tdi. pzdr
1.8T MrcZk'a hybryda itd
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Dziekuje dziekuj tez jestem z niego dumny.
A gdzie ja napisalem ze nie bylo logowania? Ja mowie ze do oceny jakosci softu nie wystarczy wykres z hamowni tylko do tego trzeba jeszcze wlasnie logi. Nie znam ludzi i ich pracy wiec tego nie oceniam.Naoisalem o tipie bo akurat to razoaco rzucilo mi sie w oczy bo co jak ale ttuner powinien wiedziej jaki samochod z jakimi podzespolami modzi.
Wracaja do tematy faktycznie ja robilem swoje auto w ecu i nie majac konkretnego porownania moge ich polecic. Auto zrobilo ponad 50 tys km w 1, 5 i nie narzekam. Odpukac
A gdzie ja napisalem ze nie bylo logowania? Ja mowie ze do oceny jakosci softu nie wystarczy wykres z hamowni tylko do tego trzeba jeszcze wlasnie logi. Nie znam ludzi i ich pracy wiec tego nie oceniam.Naoisalem o tipie bo akurat to razoaco rzucilo mi sie w oczy bo co jak ale ttuner powinien wiedziej jaki samochod z jakimi podzespolami modzi.
Wracaja do tematy faktycznie ja robilem swoje auto w ecu i nie majac konkretnego porownania moge ich polecic. Auto zrobilo ponad 50 tys km w 1, 5 i nie narzekam. Odpukac