[ A6 C6 Avant] Audi c6 kupiłem zmieniarke mp3 ale przerywa w
-
- Forum Audi A6 / A7
[ A6 C6 Avant] Audi c6 kupiłem zmieniarke mp3 ale przerywa w
Witam jak w temacie kupilem do swojejc6 z 2006 roku zmieniarke mp3 z audi z 2007 roku zmieniarka posiada taki numer 4E0 035 110 A i ma napisane Mp3 podłączyłem ja wszystko działa ale jest problem odtwarza 2 sekundy czy tam 3 głosu i 3 sec cisza i dalej 3 sec glosu i znowu 3 cisza i tak cale utwory.Co jest? myslałem ze jest zepsuta po podłączeni spowrotem swojej starej zmieniarki problem jest ten sam a moja jest sprawna co się stało? trzeba cos kodować?
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Kupiłem ta zmieniarke i wlasnie chodzi o to ze nie czyta teraz mp3 a ma ta opcje tylko audio chodzi i to do tego jeszcze przerywa dwie sek daje glos i przerwa zablokowane jest. http://allegro.pl/audi-a4-a5-a6-a8-zmie ... 28382.html
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Sprawdz jaki masz soft mmi bo starsze softy nie wspieraly mp3 tak wiec zacznij od tego przerywanie to na 100% ochrona komponentu i jest to normalne musisz jechac do aso i sciagnac ochrone pozdrawiam.
Wykonane mody Audi A6
-MMI high
-grill s line
-tylne lampy led
-navi
-ami
-zderzak 2009
-lampy LED 2010
-lusterka mat chrom
-zegary kolor FIS
-DAB
Plany
-tv
-MMI high
-grill s line
-tylne lampy led
-navi
-ami
-zderzak 2009
-lampy LED 2010
-lusterka mat chrom
-zegary kolor FIS
-DAB
Plany
-tv
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHA 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Podłącze się do tematu
Zmieniłem mmi na 2g,ale jeszcze nie ściągałem ochrony.
I mam zapytanie.
Kupiona zmieniarka z mp3 widzi ori cd audio i utwory,ale moja nie odtwarza dzwięku nawet z audio cd.Natomiast cd z mp3 już nie widzi.
Czy to jest normalne i po zdjęciu cp ożyje? Czy raczej jest uszkodzona?
Zmieniłem mmi na 2g,ale jeszcze nie ściągałem ochrony.
I mam zapytanie.
Kupiona zmieniarka z mp3 widzi ori cd audio i utwory,ale moja nie odtwarza dzwięku nawet z audio cd.Natomiast cd z mp3 już nie widzi.
Czy to jest normalne i po zdjęciu cp ożyje? Czy raczej jest uszkodzona?
Re: [ A6 C6 Avant] Audi c6 kupiłem zmieniarke mp3 ale przery
Skoro takie coś się dzieje przy nowej i starej zmieniarce to stawiałbym na uwalony moduł BT.Masz możliwość połączenia telefonu z samochodem?Czy jak włączysz radio to też przerywa na kilka sekund i pojawia się znaczek wyciszenia na MMI?U mnie tak było i sprawcą całego zamieszania był właśnie modułgrisza1986 pisze:Witam jak w temacie kupilem do swojejc6 z 2006 roku zmieniarke mp3 z audi z 2007 roku zmieniarka posiada taki numer 4E0 035 110 A i ma napisane Mp3 podłączyłem ja wszystko działa ale jest problem odtwarza 2 sekundy czy tam 3 głosu i 3 sec cisza i dalej 3 sec glosu i znowu 3 cisza i tak cale utwory.Co jest? myslałem ze jest zepsuta po podłączeni spowrotem swojej starej zmieniarki problem jest ten sam a moja jest sprawna co się stało? trzeba cos kodować?