Fabian ma tak samo - wychodzimy do miasta, a on spogląda na aurę za oknem i mówi: "A może pojedziemy autem "
Jakakolwiek robota przy aucie i jest obecny - reszta jest nie ważna
Ostatnio powiedział mi, że jak będzie duży i zrobi prawko to zabierze mi kluczyki i będzie nas woził gdzie tylko chcemy hahaha
"Producent: IN-PRO.
Materiał: ABS
Ilość elementów w komplecie: 2
Są to obudowy, nie nakładki. Dzięki temu wymieniamy cały oryginalny element na nowy, chromowany uzyskując najlepszy możliwy efekt.
Obudowy (5140) pasują do:
(lustra asymetryczne (lustro pasażera mniejsze):
- Audi A6 (04.1997 - 06.1999)
NR KATALOGOWY IN.PRO 5140"
Koszt: od 280 do 300 zł.
U mnie... 3 lata bez żadnego problemu. Zima, lato, deszcz, śnieg, brak rdzy czy chromu itd. . Obudowy lusterek dalej wyglądają "jak nowe".
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
Kolejna, lekka naprawa. Ulica, małe dziury, idę się przejechać i .. czasami STUK!.
Okazało się, że od strony kierowcy wybiła się kulka w drążku kierowniczym (lewym). Najpierw zrobiłem test (dzięki Danielu). Podnośni, sprawdzanie kierownicy lewej, prawej itd i widać dokładnie - rozwalony drążek.
Kupiłem dwie sztuki (320zł). Lewy i prawy. Drążki kierownicze i końcówki drążków.
(już w warsztacie)
To był koszt 120 zł i... zrobione. Elegancko, nic nie stuka
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
Nie wiem czy ktoś już pytał, nie mam czasu wertować 14 stron xd Jaki sposób masz na grill w zderzaku który wygląda jak z polifta ? wpasowałeś jakoś czy nakleiłeś te chromowane taśmy ?