Z góry dzięki

Ok już rozumiem Twój koncept ... Załadam, że masz ładowarkę +12V (taką samochodową). Większość z nich pobiera znikomy prąd więc nie obciąży zbytnio żadnego z systemów. Ponadto jeżeli chcesz aby była zasilana po stacyjce, to włącznik raczej nie ma sensu - zawsze możesz odłączyć wtyczkę od nawigacji. Ale do rzeczy:thedadmen pisze:ma wyjsc na pod szybiu najlepiej po stacyjce ale zebym mogl jeszcze odlaczyc wtyczke w schowku
Przepraszam, zasugerowałem się danymi z profiluAibatt pisze:Akurat to pytanie dotyczy C5 nie C6Czyli szukać w słupku pasażera? Masz na myśli ten skąd wychodzi pas bezpieczeĂąstwa? Nie rozbierałem nigdy wnętrza (z małymi wyjątkami) i nie wiem jak ta instalacja jest rozłożona po samochodzie.
Dzięki!
Fakt posiłkowałem się danymi z Okna użytkownikaAibatt pisze:W podpisie mam obie fury
Dokładane elementy będą działały z Navi plu, dlatego najlepiej będzie 'podpiąć' się pod instalacje radia. Jak już wspomniałem wcześniej wszystkie sygnały znajdziesz w prawym słupku pasażera (w jego nogach) i tak:Aibatt pisze:Napięcie najlepiej aby było stałe z aku ... Całość ma się zapalać razem z navigation plus
Aibatt pisze:dołożyć to gniazdo zapalniczki w schowku bo kable (ładowarka z Nokii, do iPhona i jeszcze rozgałęźnik bo wszystko zajęte) walają się po kabinie a tak ładnie wszystko schowam