Pozbądz się tych srebrnych lusterek Poza tym fajnie zrobiona, przypomina mi moją Malowałeś chromy? Ja mam obklejone czarną folią. Jak tam poruszanie się na 19 po Lubelszczyźnie? Sam czekam na kuriera z 19' i mam pewne obawy
Lusterka zostana i boczne listwy tez.Jeszcze listwy pod lampami umaluje na czarno. a chromy malowalem. I lampy przednie tez beda czarne.Poszukuje jeszcze blendy USA.A na 19' jezdzi sie dobrze tylko trzeba uwazac zeby na dziurach felg nie pogiac.
Co do szerokosci felg to ci nie powiem mam tam założone opony 35/235 i opony są delikatnie naciągniete a et to mam 20 . A co do lamp to mam zamiar pomalowac odbłyśniki czy jak tam to sie nazwa
Tak pomalowałem całe odbłyśniki światła mijania świeca tak samo drogowe wcale ale czekam właśnie na soczewki z bi xenonem z mietka i bedzie malina a zdjęcie zrobię dzisiaj na dniach to zobaczysz sobie jak to wygląda z bliska :D
no fajnie to wygląda ale długie by sie przydały nie chce mi sie przerabiać xenonów narazie spoko fura ja bym przyciemnił lampy z tyłu jeszcze mam tak u siebie i nawet na przegladzie sie ni doczepili a mam folią przyciemnine na czarno
Ale przeróbka na biksy nie jest strasznie skomplikowana bo soczewka z e klasy pasuje idealnie a nad tylnymi lampami tez myślałem ale narazie muszę dorwać blendę us ale nie moge nigdzie dostać