Koledzy, tak zastanawiałem się nad umieszczaniem pewnych informacji o sobie itp. Bardzo łatwo w ten sposób namierzyć nasze autka. np. potrzebne autko audi a 6 c 5 2003 silnik 2,4 w skórze banan???? gdzie taki stoi??? tiptronik, po remoncie, amory nowe, zawieszenie też - cóż to za cudo tylko brać na części:(wszystkie informacje znajdziemy w necie i na forum. Cóż to za problem. Facebook NK itp.
Poprostu nawołuje do większej ostrożności. Oczywiście nie obrażam tu nikogo, ale pewnie na naszym forum nie jeden może być człowiekiem o lepkich rękach:)
pozdrawiam
koledzy nasze forum może być zachętą dal złodziei
-
0x4B25A
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
zbynekpik, napisałem taki temat: viewtopic.php?t=59747
tyle można zrobić, tak uświadomić. Reszta to rozsądek właściciela auta...
To że kupujemy drogie graty do naszego auta jeszcze nic nie mówi. Ale w połączeniu ze zdjęciami przed naszą posesją, z odsłoniętymi tablicami w dodatku - i tak jak mówisz, dajemy pełne info sami. I to wszystko w tym temacie...
Niestety w dobie "mordoksiążki" to o czym teraz dyskutujemy to jest groch o ścianę - krucjata skazana na porażkę...
Â
tyle można zrobić, tak uświadomić. Reszta to rozsądek właściciela auta...
To że kupujemy drogie graty do naszego auta jeszcze nic nie mówi. Ale w połączeniu ze zdjęciami przed naszą posesją, z odsłoniętymi tablicami w dodatku - i tak jak mówisz, dajemy pełne info sami. I to wszystko w tym temacie...
Niestety w dobie "mordoksiążki" to o czym teraz dyskutujemy to jest groch o ścianę - krucjata skazana na porażkę...
Â
-
atlas audi a6
-
bboykoti
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Dawid
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Też się z tym zgadzam
Uważajcie trochę na to 
Był kiedyś taki przypadek że koleś jeszcze nie przerejestrował S6 C5 a już się nim chwalił na forum i autko poszło w niepowołane ręce już po kilku dniach. Ważniejsze było pochwalenie się niż najpierw przerejestrowanie i zabezpieczenie/ubezpieczenie autka
Pozdro
Był kiedyś taki przypadek że koleś jeszcze nie przerejestrował S6 C5 a już się nim chwalił na forum i autko poszło w niepowołane ręce już po kilku dniach. Ważniejsze było pochwalenie się niż najpierw przerejestrowanie i zabezpieczenie/ubezpieczenie autka
Pozdro
Było A6 C5 1.8T:
stage1 189KM 280Nm :D
Jest A6 C6 2.0T:
stage1 215KM 320Nm
stage2 280KM 400Nm
stage1 189KM 280Nm :D
Jest A6 C6 2.0T:
stage1 215KM 320Nm
stage2 280KM 400Nm