Witam
Chciałbym podmienić przepływomierz, dokładniej to sam wkład i tu pytanie czy będzie pasować od skody octavi 2001 rok 1.9 tdi 90 km?
Pozdrawiam
[ AFB 2.5 150 KM] podmiana przepływomierza
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Re: [ AFB 2.5 150 KM] podmiana przepływomierza
Nie ma takiej możliwości niestety. Całkiem inna budowa.MajkelMS pisze:Witam
Chciałbym podmienić przepływomierz, dokładniej to sam wkład i tu pytanie czy będzie pasować od skody octavi 2001 rok 1.9 tdi 90 km?
Pozdrawiam
Warsztat, naprawy Audi A6.
też chciałbym podmienic. tylko nie wiem co z nr seryjnym.... u mnie jest hitachi 078133 471C / AFH70 - 08C
i zawsze na koncu to "C" a na allegro sa tylko z końcówką D,E i A. jakie to ma znaczenie???? i jak sprawdzic jaki ja mam model silnika ArJ, alf czy te inne???? mam 2.8 v6 1998r. Avant Quattro manual
i zawsze na koncu to "C" a na allegro sa tylko z końcówką D,E i A. jakie to ma znaczenie???? i jak sprawdzic jaki ja mam model silnika ArJ, alf czy te inne???? mam 2.8 v6 1998r. Avant Quattro manual
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krystian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Re: [ AFB 2.5 150 KM] podmiana przepływomierza
szalony pisze:Nie ma takiej możliwości niestety. Całkiem inna budowa.MajkelMS pisze:Witam
Pozdrawiam
Idzie podmienić sam czujnik bez problemu-jest taki sam- Co nie zmienia faktu że tylko idzie zmienić ale efektu żadnego niestety nie będzie
i ma racjeadrianof pisze:przepływka czyszczona i minimalny efekt jest. mam świetnego mechanika , który mówi ze wymiana na nowy ale orginalny da niezły efekt. odradza zamienniki
Bosch , Bosch , Bosch
ps. podpinajac auto pod kompa masz opcje sprawdzenia przeplywki , a konkretniej wykresik - ile powietrza chce silnik , a ile dostaje - warto sobie to sprawdzic