[ AUDI A6 1.9 TDI CHIP 140 KM ] - nowo zakupione
Tak tylko że ja robie 20, 25 tys km w roku i ON mam na firme po 2,7 zł bez watu mnie wychodzi.
Więc przy spalaniu 6 litrów 100 km kosztuje mnie 16 zł a benzyny 10 spali i po 3,5 wiec przy 20 kosztuje mnie 3200 zł a benzyny 7 tys to juz po 2 latach mi sie odbija.
Samochod nie kupilem na rok tylko na 3 albo 4.
To wyliczenia dotyczące mojej osoby dlatego sie tak zdecydowalem.Ty inaczej patrzysz.
W 1,9 tańsze koszty utrzymania, wymiana rozrzadu itp to też się liczy.
Więc przy spalaniu 6 litrów 100 km kosztuje mnie 16 zł a benzyny 10 spali i po 3,5 wiec przy 20 kosztuje mnie 3200 zł a benzyny 7 tys to juz po 2 latach mi sie odbija.
Samochod nie kupilem na rok tylko na 3 albo 4.
To wyliczenia dotyczące mojej osoby dlatego sie tak zdecydowalem.Ty inaczej patrzysz.
W 1,9 tańsze koszty utrzymania, wymiana rozrzadu itp to też się liczy.
lenorboss, <brawo2> jak ktos kupuje samochód zeby sie kolegom pokazac i wyjechac raz w tygodniu do koscioła albo do tesco po bagietki to ok. Mozna sobie kupic krówke, ale jak sie ma rope za p;olowe ceny to dalje chyba nie musze swojej mysli ciagnac. Zreszta kolego kupiles co chciles i o to chodzi.
ÂŁadna maszynka, niech słuzy! CBR tez kozak
Pozdro!
ÂŁadna maszynka, niech słuzy! CBR tez kozak

- Jaszczur-gl
- Forum Audi A6 / A7
ÂŚwietne auto
a opiniami się nie stresuj. Ja robię rocznie ok 40 tyś i wiem co to oszczędność. Tez mam 1.9 po czipie i da się tym jeździć całkiem dobrze. Do podniesienia adrenaliny masz dobre CBR więc Komfortowe i oszczędne A6 wystarczy :mrgreen:

a opiniami się nie stresuj. Ja robię rocznie ok 40 tyś i wiem co to oszczędność. Tez mam 1.9 po czipie i da się tym jeździć całkiem dobrze. Do podniesienia adrenaliny masz dobre CBR więc Komfortowe i oszczędne A6 wystarczy :mrgreen:
Moja Srebrna Ślicznotka. Chip V-tech
Moja Była
Usunieto pkt 29 regulaminu
Moja Była

Usunieto pkt 29 regulaminu
autko piersza klasa
a mam pytanie czy to orginalna skora od tego rocznika? bo mi sie wydawalo ze na poczatku produkcji te szwy na srodku byly pionowe a nie poziome (chociaz ta zmiana mogla byc miedzy c4 a c5)
pytam z ciekawosci a nie zlosliwie
a mam pytanie czy to orginalna skora od tego rocznika? bo mi sie wydawalo ze na poczatku produkcji te szwy na srodku byly pionowe a nie poziome (chociaz ta zmiana mogla byc miedzy c4 a c5)
pytam z ciekawosci a nie zlosliwie

Gdy widze audice to kwice
a ocy mi swicol jak znice
NOWE FOTY!! lampy, felgi 18"
zapraszam do ogladania:
a6-c5-moja-pistacja-vt4386.htm
a ocy mi swicol jak znice
NOWE FOTY!! lampy, felgi 18"
zapraszam do ogladania:
a6-c5-moja-pistacja-vt4386.htm
Fura Kozak ;-)Wirusek na 140Km, dobre wyposażenie nie spotykane zazwyczaj w 1,9. ori xenon, wnioskując po spryskach w zderzaku; ładna skórka, drewienko, bose itd
cena wydaje mi sie jak najbardziej OK jak na Pewną A6 z niezawodnym tanim w eksploatacji silnikiem, brakuje tylko fisa między zegarami :-? średnio wygląda z tymi kontrolkami, fis już wiele ładniej się prezentuje i jest funkcjonalny, a do powściekania się SC50 racja, lepiej sie powyrzywać się na 2 kołach, albo jednym