Na szybko, zebyscie ocenili. Niestety nie jest kolorowo - tapicera do prania, stuknieta byla z przodu, ale mechanior powiedzial, ze nie mocno i przy okazji robienia rozrzadu poprawi troszke zlozenie. Od strony technicznej jest ekstra - chociaz na 100% okaze sie po podlaczeniu kompa. Robiona byla uszczelka pod glowica (zawory podobno w ekstra stanie - "prawie nowki" ) i odmulana nagrzewnica. Do zrobienia rozrzad za max 10k km. Reszta prawie jak w opisie z tego postu z malymi roznicami: srednio zadbana, bez skory.
fotki jak zrobie to wrzuce - nie mam za bardzo gdzie, zeby fajnie wyszlo
alusy sa zima/lato - tak mial poprzedni wlasciciel, ale pewnie kupie w nastepnym sezonie na lato cos fajniejszego
przy zblizeniach lamp i maski widac ze byla stuknieta
Autko bardzo ładne, troszkę może do dopieszczenia Jak słusznie zauważył Witia, oznaczenie A6 na tylnej klapie jest nie oryginalne i takie se. Jak mam być szczery to ja bym je wymienił albo całkiem zlikwidował. Troszkę roboty przed tobą przy "dopicowaniu fury", ale jak sobie zrobisz tak będziesz miał
Wszystko fajnie i cacy, tylko jest jeden szkopol - nie moge sie w zaden sposob dostac VAG-iem do silnika i skrzyni biegow i zawieszenia Z reszta sie laczy, diagnozuje, testuje...
Troche mnie to meczy, bo nic nie moge sie dowiedziec co tam "siedzi".
Robson, poniekad masz racje - ale (tfu tfu tfu) niech sie cos stanie to wtedy lipton a nawet jak do warsztatu oddasz, to przynajmniej wiesz czy naprawili dany podzespol czy nie.
No no, rób jak chcesz.
Mi się z autem nic nie działo, ale mie to ciekawiło, logi, bledy itp
jak zaczelem szukac to i znalazlem jakies tam usterki, wrzucilem na forum to sie okazalo jeszcze wiecej problemow..... ale nie wazne
jak zaczelem szukac to i znalazlem jakies tam usterki, wrzucilem na forum to sie okazalo jeszcze wiecej problemow...
hihihi
no niby tak, ale wez pod uwage, ze jesli w przyszlosci bede chcial sprzedac auto (zmieniajac np. na nowszy model ), to moze byc dosc trudno .
Dzwonilem przed chwila do Rowinski-Wajdemajer i dowiedzialem sie, ze zdiagnozowanie usterki to koszt 600 zl. Jesli (prawdopodobnie w najgorszym wypadku) to sterowniki to koszt moze dojsc do okolo 3k plnow.
ehhh...
ÂŁadniutka. Jak bym na moją patrzył :-D
Pomaluj te listwy na drzwiach
też miałem taką paskudną tapicerkę ale nastąpiły zmiany :-P
Niech się dobrze sprawuje
Moja Srebrna Ślicznotka. Chip V-tech
Moja Była
Usunieto pkt 29 regulaminu