bartek91sc, a może wystarczy by kolega wandzik83 użył forumowej "szukajki" Bo u niego choć wygląda na podobną usterkę to raczej możliwe, że będzie to wina pompy wspomagania...
bartek91sc, Wstrzymuję się z wypowiedzią u Ciebie, ponieważ nie chcę nic źle zasugerować. Gdybym umiał pomóc to z pewnością bym się wypowiedział... Z resztą gdy to się dzieje u Ciebie nie zaszkodzi sprawdzić czy olej we wspomaganiu się nie pieni
olej w wspomaganiu dolewałem i wszystko jest z nim ok. natomiast byłem u najlepszego mechanika z okolicy jeżeli chodzi o diagnoze.
Stwierdził że problem jest po stronie przepływomierza, źle podaje wartości. Zamówiłem nowy z Bosha, bo on niestety tylko z drogim intercarsem współpracuje.
Jeszcze dzisiaj o 16 (bo wtedy będzie miał jakieś uszczelki do wtrysków) mam podjechać żeby sprawdzić wtryski czy nie są zasyfione bo wyszła mu też opuźniona wartość podawania paliwa.
Jutro będę miał przepływkę i sprawdzone wtryski, więc zobaczymy czy sie sprawa wyjaśni. Będę bieżąco relacjonował.