Witam
Jak w temacie, jaką polecacie instalacje LPG dla tego silnika?
Czy znacie jakiś dobry punkt na dolnym śląsku?
Dziś trochę pytałem i ceny różne, gazownicy opowiadają o instalacji jak mówią "ze średniej półki" a ceny wahają się w przedziale 2500-4000zł
[3.0 ASN 220KM] Jaką instalacje LPG polecacie?
- phpbb3 forum A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
to chyba szukałeś tak samo jak tutaj, niech ktoś zrobi coś za mnie i znajdzie to czego potrzebuję. sam niedawno czegoś szukałem na lpg forum i po kilkugodzinnej lekturze dowiedziałem się więcej niż chciałem. twoja kasa i sam musisz zdecydować ile chcesz wydać na instalację. same graty to tylko połowa sukcesu, druga połowa to ogarnięty gazownik co ci instalkę zamontuje i odpowiednio skalibruje. ja zakładając instalację do swojego auta kierowałem się polecanym zakładem montującym lpg i zdałem się całkowicie na to co mi zaproponowali i wcale nie była to górna półka. do tej pory a niedługo będą 4 lata jestem z tego co zrobili bardzo zadowolony. możesz wydać nawet 5-6 tysi. a jak jakiś druciarz to zrobi to będziesz tylko narzekał. poszukaj na lpg forum polecanej firmy z twojej okolicy i tam uderz.rafio83 pisze:Byłem i nie za wiele się tam dowiedziałem... Może Wy powiecie co tam siedzi w Waszych perłach
Ja u siebie w 3.0 ASN założyłem LPG-Tech, KME Gold i hany zielone 2001 pojedyncze, instalacja zakładana w Mławie u Nowotczyńskiego. Jestem bardzo zadowolony, z instalacji jakie widziałem to na prawdę bardzo dobrze założona. Warto było jechać z Wawy do Mławy. Auto zap... jak głupie, dokręca się na S do odcięcia zapłonu, zero jakichkolwiek problemów...
Wybierając to co chcesz założyć musisz pamiętać o najważniejszej zasadzie, musisz znaleÂźć dobrego instalatora, bo najlepsza instalacja założona przez rzeÂźnika nie pojedzie, ale najgorsza założona przez dobrego tak.
Wybierając to co chcesz założyć musisz pamiętać o najważniejszej zasadzie, musisz znaleÂźć dobrego instalatora, bo najlepsza instalacja założona przez rzeÂźnika nie pojedzie, ale najgorsza założona przez dobrego tak.
Ogarnięty instalator to podstawa... a Nowotczyński to moim zdaniem mistrz świata - mi też zakładał instalkę - 22 tys km i zero problemów.314TeR pisze:Ja u siebie w 3.0 ASN założyłem LPG-Tech, KME Gold i hany zielone 2001 pojedyncze, instalacja zakładana w Mławie u Nowotczyńskiego. Jestem bardzo zadowolony, z instalacji jakie widziałem to na prawdę bardzo dobrze założona. Warto było jechać z Wawy do Mławy. Auto zap... jak głupie, dokręca się na S do odcięcia zapłonu, zero jakichkolwiek problemów...