Witam!
Przekręcam kluczyk, nie zapalają się kontrolki na desce (te sprawdzane przez komputer, które wygasają po kolei). Kiedy odpale silnik, prędkościomierz, obrotościomierz, paliwomierz, wskaźnik temperatury, kilometromierz nie działają. Nie działa także żadne podświetlenie przycisków na klimatroniku jak i na drzwiach (od szyb el.). Macie coś na ten temat?? Pzdr!
[A6 C5 2.4] Problem z deską rozdzielczą
[A6 C5 2.4] Problem z deską rozdzielczą
Ostatnio zmieniony 12 sty 2009, 22:06 przez NeXiQ, łącznie zmieniany 1 raz.
- adsense1234
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: adsense
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Witam!
Mam problem. Po zamontowaniu radia, spaliło mi bezpiecznik nr7 i od tej pory nie mam podświetlenia deski rozdzielczej, a gdy wymieniam bezpiecznik i włączam światła gaśnie mi oświetlenie wentylatora, gdy wyjmę bezpiecznik podświetlenie wentylatora działa przy włączonych światłach. Chodzi o Audi A6 C4 2,5 TDI. Może ktoś wie co to może być??
Mam problem. Po zamontowaniu radia, spaliło mi bezpiecznik nr7 i od tej pory nie mam podświetlenia deski rozdzielczej, a gdy wymieniam bezpiecznik i włączam światła gaśnie mi oświetlenie wentylatora, gdy wyjmę bezpiecznik podświetlenie wentylatora działa przy włączonych światłach. Chodzi o Audi A6 C4 2,5 TDI. Może ktoś wie co to może być??