Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Felga trze o łącznik stablizatora

Zawieszenie
ODPOWIEDZ
lobo94
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Felga trze o łącznik stablizatora

Post autor: lobo94 » 24 lip 2013, 09:47

Witam, dzisiaj byłem u mechaniora żeby sprawdzić zawiasy i okazało się,że felga trze o łącznik stablizatora przy maksymalnym skręcie w lewo :O A po za tym to okazało się,że mam do wymiany dwa dolne wachacze (lewa i prawa strona),łączniki stablizatorów,drążki kierownicze,eh... A wracająć do tematu to mechanik mówi,że to może być przez to,że geometria jest Âźle ustawiona... Ale wspomniałem mu o uderzeniu w krawężnik w zimę ale mówi,że to mało prawdopodobne żeby coś tak mocno pokrzywić... Dodam jeszcze,że obroty kierownicą w lewo jak i w prawo są równe, wyszło po jakieś 2.5 obrotu w każdą stronę. Jestem bez silny.. Za wymiane wachaczy itd plus tylnie gimy belki ponad 1.700.. Jak dla mnie to jest dość duża kwota no ale trudno. Na razie sobie odpuszczę te tylnie gumy i uczyni mnie to 500zł mniej, ale ! Czy po wymianie tych rzeczy z przodu jak wachacze,łączniki,drążki i ustawieniu zbierznośći jest jakaś szansa,że to wyeliminuje ten prolem tarcia? Byłem jakieś dwa- trzy miesiące temu ustawić zbieżność,bo na przeglądzie powiedziano mi,że jest duża rozbierzność no i teraz wychodzi,że niby jest dalej Âźle ustawiona... Pomórzcie mi,bo po mimo tych wymian będzie dalej leżał ten problem to będę już bez silny:(

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja