ÂŚląska czerwona perełka
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
dzisiaj 4h zaś mycia autka :P
Co do grilla - polecam na żywo wygląda to po prostu zaje... :P
no proszę to do zobaczenia na jakmiś zlocie :D chętnie zobaczę jak na żywo prezentuje się ten daszek :D:D bo wygląda Ciekawie
Powiem Ci że szukałem czarnej audi a czerwona nawet mi przez myśl nie przeszła, aż tu nagle idealna czerwona na allegro blisko mnie... od tamtej pory nie umiem się nacieszyć że jednak kupiłem tą czerwoną perełkę
Pozdrawiam,
Drav
Co do grilla - polecam na żywo wygląda to po prostu zaje... :P
no proszę to do zobaczenia na jakmiś zlocie :D chętnie zobaczę jak na żywo prezentuje się ten daszek :D:D bo wygląda Ciekawie

Powiem Ci że szukałem czarnej audi a czerwona nawet mi przez myśl nie przeszła, aż tu nagle idealna czerwona na allegro blisko mnie... od tamtej pory nie umiem się nacieszyć że jednak kupiłem tą czerwoną perełkę

Pozdrawiam,
Drav
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Benzyna
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Diesel
Bo generalnie czerwony nie pasuje nadal do C5 tylko tu kolega nam się wyłamał
przed polerką, malowaniem dołów w kolor, zmianą felgi oraz lamp na tyle było cienko - jak wszystkie czerwone C5. Teraz jest mega. Pierwszy raz u Ciebie widzę przednie lampy nieoryginalne, które mi się podobają i nie zalatują chińską fantazją. ÂŚrodek biały fajnie się prezentuje ale taki kontrast aż kłuje w oczy. Za dużo tego białego, nielakierowałbym aluminiowych otoczek wokół nawiewów, klamek i listew poszukałbym karbonowych. Dziwnie też wyglądają te połacie skóry na boczkach, oryginalnie jest to zrobione z 3 części, pikowane wyglądałoby o niebo lepiej. Ale to tylko szczegóły, ogólnie <szok>