Witam. Spalilo mi modul komfortu. a6 98r 1.9tdi. nr modulu 4B0 962 258 A. Z racji tego ze znalezc jest ciezko to czy podpiecie modulu z 4B0 962 258 B rozwiaze sprawe? ewentualnie czy modul 4B0 962 258 A z anglika bedzie pasowal? kolejna ewentualnosc to czy moze ktos z Was posiada takowy?
pozdrawiam z gory dzieki:)
a6 c5 modul komfortu 4B0 962 258 A
bez problemu..
wystarczyło kodowanie pilotów do nowego modułu i po problemie..
jakbys na ścisłosc potrzebował modułu to mam tylko uszkodzenie polega na tym ze nie pokazuje info o drzwiach na fis i z pilota nie zamkniesz drzwi..
oswietlenie i szyby działały.
pozdr.
ps. kasowałes błedy na vagu i dalej wyswietla te same?
wystarczyło kodowanie pilotów do nowego modułu i po problemie..

jakbys na ścisłosc potrzebował modułu to mam tylko uszkodzenie polega na tym ze nie pokazuje info o drzwiach na fis i z pilota nie zamkniesz drzwi..

pozdr.
ps. kasowałes błedy na vagu i dalej wyswietla te same?
znalazlem modul, kupilem no i niestety nie wszytsko gra tak jak powinno. Szyby dzialaja, swiatla dzialaja z tym ze jest problem taki, ze swiatlo w podsufitce wlacza sie tylko z jednych drzwi. tak samo jest ze swiatlem na nogi pasazera(podsufitka i nogi dzialaja tylko po otwarciu tylnych prawych drzwi). komp nie laczy sie w ogole z modulem i nie zakoduje kluczyka. modul jest oczywiscie z tym samym oznaczeniem.
[ Dodano: 2013-07-27, 23:52 ]
przetestowalem modul D i wszytsko dziala jak powinno takze jesli ktos by mial podobny problem jak najbardziej mozna wsadzac D:)
[ Dodano: 2013-07-27, 23:52 ]
przetestowalem modul D i wszytsko dziala jak powinno takze jesli ktos by mial podobny problem jak najbardziej mozna wsadzac D:)
maniek