to co juz wiem
"brake" do recznego
"back view" wsteczny
"steering wheel" do kiedownicy sterowanie
"power antena" wzbudzenie wzmacniacza
kostka iso z instalacji samochodu wiadomo plus z pamiecia mostek, masa i podswietlenie ktoreto podlaczylem do "illamnination control" lecz podswietlenie sie nie zaswieca razem z swiatlami i tu jest moj pierwszy problem dlaczego?? dodam z zasilanie sie pojawia po wlaczeniu swiatel
"mute" wiadomo lecz doczego to podlaczyc??
"ground" masa ale do czeego??
nie mam pojecia co to jest i do czego
"igniti on switch"
"amp control"
"memory back up"
jest ktos kto jest w stanie mi pomoc??

Jakis czas temu kupilem auto, no i nadszedl czas na zainstalowanie nowego radia do mojej a6. Problem w tym, iz wszystkie kostki sa byly poobcinane i nie ma kostek ISO. Zasiegalem juz porady z forum i udalo mi sie podlaczyc zasilania do radia tak ze wszystko dziala ale problem mam z dzwiekiem. Wyczytalem ze byc moze potrzebna bedzie mi przejsciowka do samochodu ale jako takowej jeszcze nie mam... Chcialbym podlaczyc najpierw kostke, ale mam tylko i wylacznie nowke iso ktora ma wejscie na 6 kabli, a wiazka w aucie ma ich az osiem. Czy ktos moglby poradzic mi co mam zrobic z tym podlaczeniem?
 Jakis czas temu kupilem auto, no i nadszedl czas na zainstalowanie nowego radia do mojej a6. Problem w tym, iz wszystkie kostki sa byly poobcinane i nie ma kostek ISO. Zasiegalem juz porady z forum i udalo mi sie podlaczyc zasilania do radia tak ze wszystko dziala ale problem mam z dzwiekiem. Wyczytalem ze byc moze potrzebna bedzie mi przejsciowka do samochodu ale jako takowej jeszcze nie mam... Chcialbym podlaczyc najpierw kostke, ale mam tylko i wylacznie nowke iso ktora ma wejscie na 6 kabli, a wiazka w aucie ma ich az osiem. Czy ktos moglby poradzic mi co mam zrobic z tym podlaczeniem?