Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Stacyjka wym.na uzywke?

Elektryka
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nanek84
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Stacyjka wym.na uzywke?

Post autor: nanek84 » 05 lip 2013, 21:39

Panowie mam zepsuta stacyjkę,stacyjkę już wykręciłem i mam ja na wierzchu nr.mojej-4F0909131 to czy mógłbym wymienić ja o takim nr.4F0909131E i jak dalej wygląda ta cala zabawa czy kluczyk będzie pasował itd.co ewentualnie muszę zrobić aby wszystko działało jak należy?

U mnie w aucie po przekręceniu stacyjki wszystkie kontrolki sie nie zapalają,ale ostatnio jak stacyjka była na wierzchu to puklem z dwa razy w nią i na chwilkę zapaliły sie kontrolki czyli w sumie jestem pewny na 100% ze to stacyjka.

proszę o pomoc :]
Byla Vectra B x16xel SWAP na c20xe...i w koncu wymarzone Audi...A6 Avant:):):)
wykonane mody:
-led tył+xenon led przód
modyfikacja pompy oleju.

Audi A7 Klub

Post autor: Audi A7 Klub » 05 lip 2013, 22:54

nanek84 pisze:czy kluczyk będzie pasował
Ale Twój stary kluczyk czy ten z nowej stacyjki? Będzie potrzebna chyba zabawa z vcds żeby kluczyk zaprogramować pod Twóje auto

Awatar użytkownika
nanek84
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: nanek84 » 06 lip 2013, 12:05

KL4K50N pisze:
nanek84 pisze:czy kluczyk będzie pasował
Ale Twój stary kluczyk czy ten z nowej stacyjki? Będzie potrzebna chyba zabawa z vcds żeby kluczyk zaprogramować pod Twóje auto
no kluczyk chyba mój <mysli> ,bo znalazłem stacyjkę ale bez kluczyka, nawet ASO sama stacyjkę sprzedają,tylko tam wiadomo ze bedzie dopasowana jak oryginał...VCDS posiadam tylko na razie nie wiem za wiele o co kaman z tymi stacyjkami...

[ Dodano: 2013-07-07, 22:35 ]
koledzy mógłby ktoś napisać jak to jest z ta stacyjka?czy moge ja podłączyć do swojej A6 jeżeli była z innej A6?czy muszę cos ze środka może przelutowac?

[ Dodano: 2013-07-11, 20:19 ]
Panowie kupilem stacyjke o nr. 4F0909131 E a moja byla z koncowka D czyli starszy model podlaczylem kostki i dalej lipa nic sie nie zapala...moze ktos pomoc czy trzeba jakos zakodowac inna stacyjke...
Byla Vectra B x16xel SWAP na c20xe...i w koncu wymarzone Audi...A6 Avant:):):)
wykonane mody:
-led tył+xenon led przód
modyfikacja pompy oleju.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja