co znajduje się za tynim prawym boczkiem bagażnika ?tam gdzie jest tuba subwofera wyrażnie w pewnych okolicznościach czuć zabach benzyny.
czy są tam jakieś przewody odpowietrzające zbiornik .zapach jestbardzo intensywny wykrywalny.
nawet analizator nieszczelności instalacji gazowych gazu na niego reaguje .paliwa nie ubywa .generalnie jeżdzę na gazie
[ AQD 2.8 193 KM] zapach paliwa w tylnim prawym schowku baga
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T AJL 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
rura wlewowa i odpowietrzająca idzie w specjalnym kanale między nadkolem i błotnikiem i nie widać jej od środka nadwozia
widać tylko subwofer być możę żę za nim idą przewody od powrotu lub odpowietrzenia
zanim zdemontuje boczek i subwofer chcę sie dowiedzieć czy warto .
zapach wyrażnie ze środka schowka .na zewnątrz i w kanale rury wlewowej nić nie czuć nie czuć też za klapką wlewu
czy tam biegną jakiekolwiek przewody związane z układem zasilania lub odpowietrzenia zbiornika ?
widać tylko subwofer być możę żę za nim idą przewody od powrotu lub odpowietrzenia
zanim zdemontuje boczek i subwofer chcę sie dowiedzieć czy warto .
zapach wyrażnie ze środka schowka .na zewnątrz i w kanale rury wlewowej nić nie czuć nie czuć też za klapką wlewu
czy tam biegną jakiekolwiek przewody związane z układem zasilania lub odpowietrzenia zbiornika ?