Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Problem z odczytywaniem plikow.MMI

Nawigacja fabryczna
ODPOWIEDZ
Dierex
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Problem z odczytywaniem plikow.MMI

Post autor: Dierex » 22 cze 2013, 15:25

Witam wszystkich.Wczesniej nie pisalem gdyz mialem inne problemy z tym sam. ;/ ale teraz mam chwile czasu by to naprawic.Posiadam navi MMI i od kiedy kupilem nie czyta mi wszystkich plikow jakie nagram obojetnie czy to na Cd czy na karty SD zawsze jakis plikow nie czyta ,juz nie mowie o plycie dvd ktorej w ogole nie czyta oprocz plyt navigacji ,niewiem jak do tego podejsc jest to problem software wystarczy jakas zmiana oprogramowania czy jak ? bo nie wiem troche mnie to denerwuje gdy nagram cala plyte a widzi tylko jedna trzecia tak samo z kartami SD ,mial ktos podobny problem ? Dzieki za podpowiedzi i Pozdro <luzik> ;] Obrazek

krysti
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Re: Problem z odczytywaniem plikow.MMI

Post autor: krysti » 31 sie 2013, 16:41

Dierex pisze:Witam wszystkich.Wczesniej nie pisalem gdyz mialem inne problemy z tym sam. ;/ ale teraz mam chwile czasu by to naprawic.Posiadam navi MMI i od kiedy kupilem nie czyta mi wszystkich plikow jakie nagram obojetnie czy to na Cd czy na karty SD zawsze jakis plikow nie czyta ,juz nie mowie o plycie dvd ktorej w ogole nie czyta oprocz plyt navigacji ,niewiem jak do tego podejsc jest to problem software wystarczy jakas zmiana oprogramowania czy jak ? bo nie wiem troche mnie to denerwuje gdy nagram cala plyte a widzi tylko jedna trzecia tak samo z kartami SD ,mial ktos podobny problem ? Dzieki za podpowiedzi i Pozdro <luzik> ;] [url=http://images50.fotosik.pl/1990/16f36e1800dd6fa3.jpg]Obrazek[/URL]
Masz za długie nazwy plików. :>

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja