troche zgryzliwosci bedzie ledy i sub.podstawa po zakupie auta..
pozostaw ori ragio ktore masz
zakup cyfrowa zmieniarke amulator i tyle.koszt ok 300zl.taniej niz sugerowane przez ciebie uzywane radio itp..
co do suba to chyba lepiej najpierw strzelic olej rozrzad i cala reszte.na suba przyjdzie czas.takie jest moje zdanie.
Wasze opinie na temat nagłośnienia Audi A6 C5 2003r
Nie no to jest oczywiste Choć czekam na skan papierów od byłego właściciela potwierdzających wymianę rozrządu. Wcześniej tego nie zrobiliśmy ze względu na barierę językową gdyż mój kolega się z nim kontaktował i gadał a gdy my pojechaliśmy to tylko autko odebrać i sprawdzić. Deklarował w ogłoszeniu,że to jest wymienione,ale jeżeli nie ma na to papieru to od razu wymieniam to już od razu tak zakładałem.Olej również wymieniam.
Co do tematu
Bardzo podoba mi się nagłośnienie w samochodzie super bass choć nie jest to Bose. Teraz mam dylemat czy montować subwoofer pod ori radio. Okazało się również,że zmieniarka jest w schowku więc mogę montować płyty,ale chciałbym kupić sobie transmiter,żeby włączać muzykę z pendrive. Doradzicie mi w tej sprawie?Ponieważ słyszałem ,że to zniekształca i pogarsza dÂźwięk osobiście nie miałem do czynienia z takim sprzetem jeszcze. Pozdrawiam
Co do tematu
Bardzo podoba mi się nagłośnienie w samochodzie super bass choć nie jest to Bose. Teraz mam dylemat czy montować subwoofer pod ori radio. Okazało się również,że zmieniarka jest w schowku więc mogę montować płyty,ale chciałbym kupić sobie transmiter,żeby włączać muzykę z pendrive. Doradzicie mi w tej sprawie?Ponieważ słyszałem ,że to zniekształca i pogarsza dÂźwięk osobiście nie miałem do czynienia z takim sprzetem jeszcze. Pozdrawiam
- HattoriHonza
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Moje auto: A6 C4
- Rocznik: 1994
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- phpbb3 forum A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2006
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: Quattro
- Kontakt:
- phpbb3 forum A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2006
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: Quattro
- Kontakt:
myślę, że zakup kasety( tylko nie kupuj takiej za 3z) to wcale nie jest zły pomysł i jakość nie jest najgorsza. ja mam i używam bo nudziło mnie ciągłe nagrywanie płyt. wiadomo, że jakość muzyki nagranej na płycie będzie inna niż odtwarzana z mp3 przez kasetę ale to raczej wina formatu, bo jest różnica między audio cd a mp3 ( chyba, że będziesz używał ory płyt to w ogóle nie ma co porównywać). ja konwertuję sobie pliki mp3 do jak najlepszej jakości ( wiadomo, że rozmiar plików będzie większy), gra nieźle i nie słychać dużej różnicy.