Witam
Wczoraj kupiłem audi a6 c4 2.5tdi i cudo samochód lecz jak każdy wymaga drobnych poprawek.
1 Mianowicie mój problem polega na tym ze kiedy przekręcę zapłon deska podświetla się ładnie ale kiedy tylko włączę światła przygasa i świeci mniej intensywnie . w czym rzecz ?
2 Podświetlenie zegarów działa tak jakby po części gdyż podświetla lewa stronę obrotomierza prawa jest ciemna , lewa od prędkościomierza również ale prawa już jest podświetlona tak , i temperatura oleju podajże tez jest ciemna
3 Czy kierownica z S line ( trójramienna ) będzie pasowała do mojej wersji gdzie mam zwykłą ?
z góry dzięki za pomoc
Przgasajace podświetlenie deski
- pastaldo
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Janusz
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Podświetlenie przygasa po włączeniu świateł z jednej prostej przyczyny, fabryka przewidziała że światła będą używane w nocy i wtedy przyciemnienie podświetlenia sprawia że nie oślepiają Cie zegary i nie musisz tego ręcznie regulować.
Jesli część podświetlenia świeci a część nie to pewnie żarówki popaliły się i trzeba wymienić.
Jesli część podświetlenia świeci a część nie to pewnie żarówki popaliły się i trzeba wymienić.