Mocowanie isofix w A6 C5
Mocowanie isofix w A6 C5
Witam
Z tego co widziałem, to większość A6 C5, przynajmniej tych z rocznika do 2000, nie miała mocowania isofix. Znalazłem gdzieś informację, że mocowanie to występowało jako opcja do samodzielnego dołożenia.
I tu pojawia się moje pytanie - czy jest możliwe dołożenie tego mocowania, czy da się gdzieś coś takiego zakupić?
Z tego co widziałem, to większość A6 C5, przynajmniej tych z rocznika do 2000, nie miała mocowania isofix. Znalazłem gdzieś informację, że mocowanie to występowało jako opcja do samodzielnego dołożenia.
I tu pojawia się moje pytanie - czy jest możliwe dołożenie tego mocowania, czy da się gdzieś coś takiego zakupić?
- pastaldo
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Janusz
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Jestes pewny?lukwoj21 pisze:zeby to zamontowac to trzeba spawac uchwyty i wymienic kanape.

Muszę u siebie sprawdzić bo tez mnie ten patent interesuje bo podobno sa otwory na śruby do przykręcenia isofix. Choć ja mam polifta wiec nie wiem czy będę obiektywnym przykładem. Jak sprawdzę to się odezwę.
[ Dodano: 2013-06-17, 21:36 ]
herbu, Przecież pytałeś o to samo na AUDI KLUB POLSKA i otrzymałeś informacje więc po co powtórka?
http://www.audiklub.org/forum/viewtopic ... 0&t=123673
- pastaldo
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Janusz
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.5TDI 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Wiesz wszystko czyli mianowicie co?herbu pisze:Pytałem jednocześnie i tu i tam. W każdym razie już wszystko wiem.pastaldo pisze:herbu, Przecież pytałeś o to samo na AUDI KLUB POLSKA i otrzymałeś informacje więc po co powtórka?
Może podzielisz się wiedzą skoro ja uzyskałeś. Wiesz coś wiecej poza tym że jest taka możliwość?
http://audi.pacula.eu/audi-a4-b5-montaz-mocowan-isofix/pastaldo pisze:Może podzielisz się wiedzą skoro ja uzyskałeś. Wiesz coś wiecej poza tym że jest taka możliwość?
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam.
Przeglądając aukcje internetowe dotyczące sprzedaży mocowania isofix do a6c5 (sedan) natknąłem się na aukcję dotyczącą sprzedaży mocowań do a4 b6,b7 etc.
Czy prócz wizualnego podobieństwa są one takie same jak montowane w a6c5? (wymiary, rozstaw otworów)
Wybaczcie za "odgrzanie kotleta" - nie chciałem zakładać nowego wątku.
Pozdrawiam!
Przeglądając aukcje internetowe dotyczące sprzedaży mocowania isofix do a6c5 (sedan) natknąłem się na aukcję dotyczącą sprzedaży mocowań do a4 b6,b7 etc.
Czy prócz wizualnego podobieństwa są one takie same jak montowane w a6c5? (wymiary, rozstaw otworów)
Wybaczcie za "odgrzanie kotleta" - nie chciałem zakładać nowego wątku.
Pozdrawiam!
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
-