I tu pytanie jakiego producenta kupic czy zamowic oryginalne z ASO ,chodzi o to by nie byla to firma knot gdyz sam.jest z norwegi przebieg 140tys km udokumentowany i chcialbym by na tych walkach pojezdzil jak najdluzej bez wzglecu na koszty dostalem jak narazie 4 ofert plus ASO : AUTOLOG ,AE ,REAUVILE NOI ASO ,najbardziej zalezalo by mi na jakis takich ktore nie padaja i nie beda mialy problemu z wytrzymaniem 220 koni gdyz planuje maly tunnig motoru.
Silnik przeszedl wiele dzieki zajebi... serwisowi AUDI w oslo ktory nic tylko wysadzic skad oni dostali certyfikat pewnie kupili po ukladzie,sprawa jest w sadzie a ja jestem bez walkow.
Wiec prosze o pomoc co mi doradzacie moze sa jakies sportowe walki jakis dobrych producentow mi obojetnie czy wydam 4 czy 12 tys i tak musze jechac na lawecie do polski .prosze o jakiekolowiek opinie i pomoc ,moze ktos kupowal sportowe walki do BAU lub do 2,5tdi po 2004 roku ? Naszczescie w ostatniej chwili sprawdzilem walki i silnik jest caly nic nie trzasnelo i wole by tak zosatlo.
-bau-25-179-km-ocena-krzywek-walkow-w-b ... t57695.htm
-bau-25-179-km-zly-kat-wtryskuzawartosc ... t57527.htm
Tutaj stare tematy dotyczace silnika i histori problemu.
Dzieki za wszelka pomoc i namiary .
P.s:szlyszalem ze jest jakas polska firma ktora odlewa sama walki jak starego tupu tylko z nowymi krzywkami co o niej sadzicie,daje rady pojezdza okolo 300 tys pod obciazeniem okolo 220-250 koni ? dzieki raz jeszcze za wszystko i Pozdrawiam was .

![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif)